in

Atentát na Trumpa? Světová reakce a bizarní trendy na sociálních sítích!

Instagram.com
Reklama

Atentát na Donalda Trumpa, bývalého prezidenta a současného kandidáta na prezidenta USA, způsobil obrovský rozruch po celém světě. Na sociálních sítích se však incident rychle stal podivným trendem, kde lidé tvoří vtipná videa s využitím záběrů z atentátu. Současně se rozhořely debaty o etice prodeje triček s fotografií zkrvaveného Trumpa a objevily se různé teorie o motivech útoku, včetně možného zapojení politických rivalů či zahraničních sil.

Atentát na bývalého prezidenta a současného kandidáta na prezidenta USA Donalda Trumpa způsobil celosvětový poprask. Zatímco incident šokoval mnohé, na sociálních sítích se rychle stal bizarním trendem. Lidé začali vytvářet rádoby vtipná videa, v nichž využívají záběry z atentátu, kde byl Trump postřelený. Tento fenomén vyvolal rozporuplné reakce, kdy někteří lidé incident zesměšňují, zatímco jiní jsou otřeseni nedostatkem empatie a respektu vůči závažnosti situace.

@marve33311 BREAKING: Donald Trump has been rushed away by Secret Service after possible shots were fired at his rally in Butler, Pennsylvania.#news #politcs #trump ♬ original sound – Marve33311

Den po atentátu se v internetových obchodech objevila trička s fotografií zkrvaveného Trumpa, která rychle získala pozornost. Na sociálních sítích se strhla vlna diskusí, kdy někteří uživatelé považovali tento obchodní tah za humorný, zatímco jiní byli znechuceni a kritizovali, že někdo profituje z něčího utrpení. „Vydělávat peníze na tom, že někoho málem zastřelili? Je mi z téhle společnosti zle,psali rozhořčení komentátoři na Facebooku. Tento polarizující byznys ukázal, jak rozdílně mohou lidé vnímat morální hranice v kontextu komerce a tragédie.

Lidé dokonce začali atentát na Trumpa přirovnávat k postřelení rappera 50 Centa, který před lety přežil devět střelných ran a o incidentu napsal píseň. Na internetu se objevily fotomontáže, kde je na těle rappera tvář Trumpa, což zaznamenal i samotný 50 Cent a vyjádřil Trumpovi podporu. Mnoho lidí diskutuje o motivech atentátu, přičemž někteří spekulují o zapojení Trumpových politických rivalů nebo dokonce zahraničních sil. Na sociálních sítích mezitím pokračuje tvorba parodických videí, například trend „Hawk Tuah Girl“, kde dívka ve videu odplivne a následuje záběr, ve kterém střelec trefí Trumpa do ucha.

Reklama