in

Ronaldo utvrzuje své silné postavení rostoucími čísly na YouTube! Chce být nejodebíranějším kanálem na světě

YouTube.com
Reklama

Cristiano Ronaldo, fotbalová legenda a globální ikona, nedávno expandoval do online světa s vlastním YouTube kanálem. Během několika minut dosáhl obrovského úspěchu, když překonal rekord v počtu odběratelů. Ronaldo fanouškům nabízí pohled do svého života mimo hřiště, čímž si rychle získává miliony sledujících.

Cristiano Ronaldo, jeden z nejznámějších sportovců na světě, se v srpnu 2024 rozhodl rozšířit své digitální impérium a spustil svůj oficiální kanál na YouTube. Již během prvních 90 minut dosáhl 1 milionu odběratelů, čímž překonal dosavadní rekordy platformy. Jeho kanál rychle získává další fanoušky, kteří si oblíbili videa z jeho života mimo fotbalové hřiště.

Ronaldo, hrající momentálně za Al-Nassr v Saúdské Arábii, se zaměřuje nejen na svou kariéru, ale také na rodinný život a osobní zájmy, což jeho fanoušky přitahuje. Od svého spuštění se jeho účet těší obrovské popularitě díky unikátnímu obsahu, který zahrnuje záběry z jeho tréninků, rodinných chvil, ale i diskuse na témata mimo fotbal, jako jsou fitness či podnikání. Tento krok je vnímán jako strategický tah, který mu pomůže zůstat v kontaktu s fanoušky i po ukončení sportovní kariéry.

V současnosti Ronaldo drží titul za nejrychleji rostoucí kanál na YouTube, což podtrhuje jeho globální popularitu, nejen na sportovním poli, ale i v online světě. Odborníci očekávají, že jeho kanál bude nadále expandovat, přičemž Ronaldo plánuje sdílet více osobních i profesních momentů.

Reklama