Je známo, že čím dražší to jídlo bude, tím bude menší. S tím se můžeme potkat především v Michelinských restauracích, kde se především snaží o to, aby jídlo dobře vypadalo a bylo chutné. S čím vším se ale můžete potkat v kvalitní restauraci? No podívejte se sami.
1. Jídlo se podává na iPadu, který ukazuje obrázek talíře. Ale proč?
2. Brambory malované tak, aby vypadaly jako kameny.
3. Tady se servírují deserty přímo na stůl?
4. Tohle jsem dostal v Michelinské restauraci!
5. Proč mi to sakra servírovali na dřevěnou ruku?
6. Na menu 2 hvězdičkové Michelinské restaurace…
7. Ano, dostal jsem koktail v plastovém sáčku..
8. Zajímavý nápad, servírovat mořské plody na kamíncích.. Ale dá se tomu teď ještě vůbec říkat jídlo?
9. Můj desert, který jsem dostal servírovaný na kuse dřeva.
10. A tady asi taky neznají talíře.
Už moc neví, co originálního vymyslet, aby se to lidem líbilo. Co říkáte na servírování přímo na stůl nebo na kamínky? Nic proti tomu nápadu, ale nám se to nějak nezamlouvá. To je tak těžké udělat dobré jídlo a podat ho klasicky na talíř?
Čerpali jsme z brightside.me