in

Vytvořil Jon Mariánek falešný spor pro sledovanost? Pravdu odhalil ve videu

instagram.com
Reklama

Velmi známá YouTube dvojka Jon Mariánek a Steven Gash měli v posledních několika týdnech velký spor. Jon vydával fotky, které nebyly vhodné pouštět na svět, přičemž Stevenova přítelkyně z nich nebyla vůbec nadšená. Po několika týdnech od začátku sporu však oznámili, že celá hádka byla vymyšlená a nahraná. Fanoušci to věděli.

YouTuber Jon Mariánek si v poslední době nebral s jeho kamarádem Stevenem Gashem žádné servítky. Na svůj instagramový profil umístil fotografii, na kterém je Steven ve strip klubu a zachytil, jak na něm sedí striptérka. Tato fotka měla údajně naštvat jeho partnerku, která ho “vyhodila” z bytu a následně byl nucen bydlet v jeho skladě starožitností. Ačkoliv mnozí věděli, že spor byl vymyšlený, našlo se opravdu spoustu lidí, kteří Jonovi psali nepříjemné až vulgární zprávy a musel tak s pravdou ven.

Někdy musíte dělat věci jen pro obsah. Hodně z vás to tušilo a hodně z vás nemělo ani ponětí o tom, že je tato celá hádka se Stevenem nahraná,” sdělil v jednom z jeho nejnovějších videí. Diváci však nemohou pochopit, proč by něco takového dělal, protože dosahy měl i před tímto hrotem obrovské a akorát mu psalo nespočet lidí negativní zpětnou vazbu ohledně tohoto sporu.

Musel jsem vytvořit falešný obsah poprvé v životě. Přísahám, že už to nikdy neudělám, protože to bylo fakt strašný,” prohlásil Jon ve svém videu. Jon si uvědomuje, že dramata jsou na sociálních sítích chtěná a tak zkusil jedno udělat sám. Kontent s prvním výhercem soutěže jedu za Jonem diváci opravdu chtějí a Jon se snaží udělat obsah vždy co nejzajímavější.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jon Marianek (@jonmarianek69)

Reklama