in

Datel nakonec bude zápasit na Clash of the Stars 8! Kdo bude jeho soupeř?

instagram.com
Reklama

Zápas, o který stojí téměř každý fanoušek Clashe se opravdu uskuteční. Marek “Datel” Valášek se postaví v kleci proti Čonnymu, se kterým má už několik měsíců vážný spor. Spoustu sledujících si však myslí, že zápas bude prodaný, protože jsou oba dva přátelé a dělají “show” pouze pro peníze. Zároveň si stěžují, že je jejich zápas nevyrovnaný, jelikož se proti sobě postaví 60 kilo a 110 kilo. Jelikož však výzvu podal Čonny, zřejmě se této váhové převahy nebojí. 

Fanoušci bojové organizace Clash of the Stars už se nemůžou dočkat na nadcházející osmý galavečer a pár dní po úvodní tiskové konferenci se odhalil poslední zápas, který měl na tiskovce svůj “trailer”. Bude to zápas mezi Markem “Datel” Valáškem a Čonnym, který je známý především z živých vysílání na platformě TikTok. Jejich spor začal už před několika měsíci, přičemž spoustu lidí spekuluje, zdali není jejich spor vymyšlený. Čonny se měl údajně navážet do Datlova bratra a Datel si to nenechal líbit, tak ho vyzval právě do Clashe.

Ten zápas chci. Jestli tady organizátoři Clashe mi to prostě nějak zařídí, aby to bylo v osmičce, tak to okamžitě beru. Říkal jsi, že umíš počítat. Věř mi, že ti to spočítám v kleci. Dostaneš jak pes,” zmínil Čonny při vstupu na hlavní stage první tiskové konference. Ten se tam objevil také kvůli tomu, aby vysvětlil, proč se Snejks na tiskovce neobjevil. “Asi pětkrát jsi řekl, že tu smlouvu nepodepíšeš a pak přijdeš na tiskovku dělat frajere ty zm*de?” odpověděl Datel. “Řeknu jednu věc, jestli Čonnyho neporazím v prvním kole, tak žádný další zápas v Clashi už mít nikdy nebudu, protože to by pro mě byla obrovská ostuda,” dodal.

Oba jsou to šašci. Domluvený jak s Krokou. Kámoš zná Kroku i Čonnyho a oba byli kámoši odjakživa. Je to jen divadlo,” tvrdí sledující v komentářové YouTube sekci. “Po dlouhém tichu to vypadalo, že o zápas ani jeden nestojí, ale na tiskové konferenci to přišlo. Čonny přišel konfrontovat a vyzvat Marka, kteří živě po videohovoru výzvu přijal. A protože vy, naši fanoušci jste o tento zápas stáli, tak vám ho přinášíme už na Clash 8 v Ostravě!” sdělila organizace Clash of the Stars prostřednictvím své Instagramového profilu. Zároveň právě oni dva budou mít svůj první B4TheClash mezi čtyřma očima.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Reklama