in

Po několika měsíční krizi, se slavný pár rozhodl vztah ukončit.

instagram.com
Reklama

Vztah jako z pohádky a idylické manželství. Tak by asi většina z nás popsala lásku mezi herečkou Patricií Pagáčovou (35) a dramaturgem Tiborem Pagáčem. V posledních dnech ale veřejnost šokovala zpráva, že se tato dvojice rozchází.

Manželé měli pravděpodobně krizi již několik měsíců. Především Patricie to naznačovala ve svých příspěvcích na sociálních sítích. Partneři spolu začali chodit v květnu 2018 a rok na to se v Brdech stali manželi. V úterý 14.5.2024 ale Patricie oznámila, že se rozešli.

“Bohužel nám to nevyšlo. Odcházíme od sebe bez nenávisti.” vyjádřil se Tibor Pagáč pro iDnes. Patricie potvrdila, že se rozešli a také že ji rozchod velmi mrzí. Prioritou obou je ale jejich dcera Bibiana. Oba chtějí být nadále dobrými rodiči.

Nedávno Patricie zveřejnila na své sociální sítě příspěvek s fotkou, na níž pláče. Poté přidávala již jen fotky se svou dcerou, na kterých manžel chyběl. I na slavnostní premiéru seriálu Iveta dorazila Patricie bez doprovodu. Tímto bohužel přišel Český showbyznys o další pár. Jaký máte názor na tento rozchod Vy?

Inspirovali jsme se na extra.cz

Reklama