in

Vážně našel kousek UFO? Muž je o tom přesvědčen!

pixabay.com
Reklama

Rodák ze Severní Karolíny tvrdí, že v lese našel důkaz o mimozemském životě. Justin Clontz, Američan pracující v Glamping Collective, luxusním kempu v Haywood County, popisuje svůj objev jako zážitek „jednou za život“. Během své práce totiž narazil na objekt, který považuje za neidentifikovaný létající objekt (UFO).

K objevu došlo na odlehlé stezce poblíž Cantonu, kde Justin a jeho spolupracovník spatřili velký objekt s vypálenou skořápkou z uhlíkových vláken a robustními kovovými pláty, které byly sešroubované k sobě. Na okrajích tohoto objektu byly sporadicky připevněny kusy tajemné srsti. Justin uvedl, že při této podivné události byl šokován a cítil naprostou nedůvěru.

“Víte, je to jednou za život, nestává se to každý den,” řekl Justin, který se nadšeně dělil o svůj zážitek. Protože byl objekt extrémně těžký, Justin musel přijít s kreativním řešením, jak ho odvézt z lesa. Podařilo se mu to pomocí sekačky na trávu, na kterou přivázal provaz a předmět odtáhl. Tento unikátní způsob odstraňování prozradil místní stanici WLOS: „Prostě jsem k němu přivázal provaz a odtáhl ho sekačkou na trávu.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený WLOS (@wlos_13)

Justin také zdůraznil, že objekt přistál mezi mezerou mezi stromy, aniž by způsobil požár, a přistál tiše, což bylo zvlášť podivné vzhledem k jeho rozměrům a váze. Když se pohyboval po stezce, z lesa toho moc neslyšel, což přidalo na záhadnosti celého objevu.

Po tomto objevu Justin hledal letecké odborníky, kteří by mu mohli pomoci identifikovat původ UFO, ale zatím nemá od nikoho žádné vysvětlení. Justinův objev však není jediným možným letošním pozorováním UFO na světě.

Město v Japonsku například zaznamenalo plovoucí světla na obloze v něčem, co připomíná dystopický film. Obyvatelé prefektury Tottori na jihu Japonska spatřili 11. května devět záhadných světelných sloupů plujících na obloze.

Ať už jsou tyto záhady výsledkem mimozemské aktivity nebo nějakých jiných neznámých jevů, jedno je jisté: zájem o UFO a neidentifikované jevy neustále roste a láká stále více lidí k tomu, aby hledali odpovědi na otázky, které nás fascinují už po staletí. A co vy a UFO, věříte v něj?

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com

Reklama