in

Na Instagramu se objevil účet Andrew Tatea i přes jeho zákaz! Jak je to možné?

instagram.com
Reklama

Andrew Tate, který je známý především kvůli jeho kauzám se ženami a kontroverznímu chování má zákaz používání téměř jakékoliv relevantní sociální sítě. Jedinou sítí, kterou může volně používat je platforma X. V současné době se však objevil také na Instagramu, přičemž jeho nový účet spravuje někdo z jeho blízkých přátel. Během prvního měsíce nabral úctyhodných 115 tisíc sledujících. 

Kvůli dlouho trvajícímu soudnímu procesu se jeden z nejkontroverznějších osob na světě, Andrew Tate, může pohybovat pouze na území Rumunska. Jeho kontroverzní chování si však našlo příznivce také daleko za hranicemi tohoto státu, přičemž v současnosti se jeho fanouškovská báze rozplývá napříč celým světem. Do nedávna používal Tate ke svým výrokům především platformu X, protože na ostatních měl zablokované působení. Dnes už však jeho profil existuje také na Instagramu, přičemž ho spravuje jeden z jeho blízkých přítel.

Profil s názvem Emory Andrew III vznikl teprve před měsícem a od té doby nasbíral neuvěřitelných 115 tisíc sledujících. Ačkoliv má Tate stále zákaz používání aplikace Instagram, spravuje jeho profil jeho zmíněný kamarád. Komunita stále spekuluje, zdali je tento účet oficiální, vzhledem však k tomu, že na něm vychází příspěvky a příběhy z jeho bezprostřední blízkosti, musí tam určitá spojitost být. Podobá se také jeho styl vyjadřování, který každý zná z jeho příspěvků na sociální síti X a je dost specifický.

V popisku tohoto profilu je také odkaz na Tateovu Hustler’s University, která je nyní přejmenovaná na The Real World. Na této stránce nabízí Tate svým předplatitelům online kurzy, díky kterým si vydělají spoustu peněz, naučí se mluvit s lidmi nebo například jak vést obchod. Zdali je však některý z těchto kurzů opravdu reálný, to ví pouze samotní odběratelé. Ačkoliv má všude po světě nespočet příznivců, najde se i (možná vyšší) procento lidí, kteří jeho chování odsuzují a nechápou.

Reklama