in

Pár dní po zrušené svatbě přišel rozchod. Angie a Pepa už netvoří pár.

instagram.cominstagram.com
Reklama

Angie Mangombe a Josef Kůrka spolu mají téměř ročního syna Rafaela. Na červenec plánovali velkolepou svatbu, nakonec místo ní přišel rozchod. Nejdříve Pepa tvrdil, že svatba nebude z důvodu rozporu v jejich rodinách, ale že rozhodně zůstávají s Angie spolu. Zhruba po týdnu ale pár oznámil definitivní rozchod.

Svatba nebude. Jste první, komu jsem to řekl. Nechtěl jsem o tom mluvit, ale nechci ani mlžit. Stejně byste se to dříve nebo později dozvěděli,“ šokoval Pepa svou odpovědí na to, jak pokračují přípravy na svatbu. To bylo zhruba před týdnem. Tvrdil však, že se s partnerkou nerozešli. „Jsme spolu,“ řekl.

Důvod zrušení svatby byl podle Pepy jasný: Chtěli jsme rodinu sjednotit, ale to se úplně nepovedlo, a tak ta svatba ani jednomu z nás nedávala smysl. Máma se nebaví s bráchou, babička řekla, že prostě na svatbu nepůjde, protože nemá ráda pozornost a nechce se nikde ukazovat,“ vysvětlil účastník loňské řady Survivoru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Josef Kůrka (@pepa_kurka)

„Za téhle situace jsme si řekli, že to nemá smysl, i když už bylo všechno naplánované. Vyhodit spoustu peněz, aniž by to stálo za to. Jestli se jednou vezmeme, asi bychom jeli spíš k moři jen se dvěma svědky,“ uzavřel s tím, že se tedy rozhodně nerozchází, jen nebude velká sláva.

Pár se společně zúčastnil Výměny manželek, kde tenkrát Angie zjistila, že je těhotná. Sám Josef byl v MasterChefovi a v Survivorovi. Netrvalo to však dlouho a necelý rok po narození společného syna se pár rozešel. Přestože Pepa tvrdil, že ne, Angie několik dní poté přiznala pravdu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Angeli Mangombe (@angie.mangombe)

„Jsem k vám hodně otevřená, a tak si myslím, že vám tohle dlužím, a chtěla bych to říct ještě dřív, než se to k vám dostane z médií. Svatba se ruší, nebude. Časem k tomu určitě vydám nějaké prohlášení a popovídáme si o tom, ale teď se musím soustředit na jiné věci v životě,“ sdělila Angie na svém profilu.

Co za rozchod může si zatím pár nechává pro sebe a více se zatím vyjadřovat nechtějí. Třeba se ale ještě dočkáme návratu, jak to také občas bývá.

Čerpali jsme z super.cz, blesk.cz

Reklama