in

Sugar Denny se vyjádřila k podcastu Tadeáše Kuběnky! Prý v něm neříká pravdu

YouTube.com
Reklama

Po několika dnech se Sugar Denny vyjádřila k podcastu, který o ní natočil její bývalý nejlepší kamarád Tadeáš Kuběnka. Její naprosté rozhořčení mohli fanoušci pocítit na jejím Instagramu, přičemž se obhajovala tím, že Tadeáš téměř každou větou lže. Fanoušci se dle komentářové sekce staví spíše na stranu Tadeáše. Někteří se však zastávají také Sugar Denny. Oba dva mají každopádně velmi silnou fanouškovskou základnu. 

Jedna z nejkontroverznějších osob současného českého internetu, Denisa Kouřílková, která na sociálních sítích vystupuje pod jménem Sugar Denny, se konečně rozhodla zareagovat na podcast, který o ní natočil její bývalý nejlepší kamarád a kolega Tadeáš Kuběnka po návratu z psychiatrické léčebny. “Všechno je úplně jinak a Tadeáš lže! Kuběnka je pořád nemocný člověk a nemůžete ho brát vážně,” řekla na úvod svého vyjádření. “Stačilo mi pár úvodních ukázek a už jsem věděla, že Tadeáš bude v celém podcastu lhát. Je to slovo proti slovu, protože týpek si reálně nepamatuje polovinu věcí, která se stala. Já jsem neviděla ten podcast, viděla jsem jenom ty trailery. Týpek žije v tom, co mu nakukala do hlavy jeho úplně šílená matka,” dodala Denny.

Ačkoliv sama na svém Instagramu tvrdila, že se nebude směrem k Tadeášovi už nijak vyjadřovat, opak je pravdou. “Já se prostě nebudu na internetu hádat s někým, kdo má toxickou psychózu. Jako já si myslím, že tu psychózu pořád máš, protože ty věci, co mi posíláš a píšeš,” sdělila svým sledujícím prostřednictvím Instagramu. Oba dva však tvrdí to samé – za moje problémy může ten druhý. “Většina našich společných kamarádů se semnou furt baví, s Tadeášem nikoliv, což jistě něco dokazuje,” tvrdí Denisa.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tadeáš Kuběnka (@tadeaskubenkaa)

Sledující situaci vidí trochu jinak než ona, přičemž se staví především na stranu Tadeáše. Tadeášovo nejnovější vyjádření prostřednictvím nového podcastu však fanoušky na druhou stranu rozčílilo, dle komentářové sekce to vypadá, že léčba vůbec nezabrala a starý Tadeáš je zase zpátky. Zatímco Tadeášovi rostou odběratelé na jeho novém HeroHero, Denisa si stěžuje na obrovský úpadek a nefunkčnost jejího profilu. Tadeáš se mezitím jejím problémům na svém Instagramu vysmívá. “Kdyby řekl něco smysluplného, klidně bych svoji chybu uznala. Jenže on furt jenom lže,” ukončila své vyjádření Denny.

Reklama