in

Mie Khalifa neúmyslně “pokazila” líbánky? Drahým dárkem vše hned napravila!

tiktok.com tiktok.com
Reklama

V dnešní době sociálních médií se zdá, že žádná událost nezůstane bez povšimnutí, obzvlášť pokud se do ní zaplete někdo slavný. Takovým případem je i nedávný incident, který se stal jednomu páru na líbánkách v Paříži.

Muž, který byl na líbánkách se svou novomanželkou Lyou Mariellou, náhodou poznal bývalou hvězdu filmu pro dospělé, nyní influencerku Miu Khalifu. Setkání s Khalifou na večeři v Paříži vyvolalo nadšení u manžela, který okamžitě začal psát svým přátelům o tomto nečekaném zážitku. To však neuniklo pozornosti jeho manželky, která nebyla z jeho rozrušení příliš nadšená.

@lyamariella Not okay 💀🍷 #honeymoondiaries #fyp #honeymoon #husbandthings #trouble #notokay #truestory #miakhalifa #honeymoontrip #justgreat ♬ C’est si bon – Aoi Teshima

Když se Mariella o incidentu zmínila na TikToku, uvedla, že její muž byl “příliš nadšený” a “textoval všem svým kamarádům” o setkání s bývalou pornohvězdou. Khalifa na to reagovala vtipně a napsala: “Holka, můj muž byl celou dobu na svém telefonu, říkám, že je vyhodíme a zítra půjdeme nakupovat.”

Mariella odpověděla: “Momentálně jsem v Hermes přes ulici, klidně se se mnou setkej.” Khalifa pak dodala: “Dobře, dluží ti Birkin.”

@lyamariella Reply to @miakhalifa just over here trying to make you proud 😘 #birkin #fyp #birkinbag #hermes #hermesbirkin #miakhalifa #paris #hermesparis #girlthings ♬ Birkin Bag (feat. Luciano, reezy & KALIM) – DJ JEEZY

Tento vtip však nabral reálné rozměry, když žena skutečně dostala luxusní kabelku Birkin jako omluvu. Nejlevnější taška Birkin stojí kolem 150.000 Kč, což ukazuje, že omluva nebyla jen planým slibem.

Krátce poté se Khalifa a Mariella objevily ve společném videu, které natočil sám manžel. Khalifa vtipkovala: “Jsem tady na křtu Birkinky… nebudeme ji namáčet do vody, protože to Birkince neděláme.”

@lyamariella Couldn’t have done it without ya babe 🫶@miakhalifa #birkin #fyp #birkinbag #hermes #paris #honeymoondiaries #miakhalifa #godmother #parisshopping ♬ original sound – lyamariella

Khalifa byla výměnou potěšena a sdílela snímek obrazovky jednoho z Marielliných videí na X s popiskem: „Tato influencerka ubytovaná v mém hotelu v Paříži zveřejnila TikTok, že se cítí špatně, protože její muž byl nadšený, že mě včera večer viděl procházet kolem, a dnes ráno jí koupil birkinku, aby to vynahradil, BIRKIN!!”

Scénka TikTok, ve které Mariella nejprve vypadá naštvaně, ale poté dostane tašku, s textem „Když se mu chystáš nadávat za to, že poznal Miu Khalifu, ale on tě praští uno reverse: Birkin edition,” ukazuje, že vše skončilo v dobré náladě.

@miakhalifa Literal, actual, unbelievably true story ☠️ go to @lyamariella ♬ original sound – Kaylyn

Soudě podle lehkovážnosti jejich videí a komentářů se zdá, že incident neohrozil vztah tohoto páru a ukazuje, jak mohou být sociální média platformou pro humorné a lehkovážné řešení napjatých situací. A když se do toho zapojí i tak drahý dárek jako je Birkin, není divu, že se situace rychle uklidnila.

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com

Reklama