in

ShopaholicAdel oznámila konec na sociálních sítích! Sledující ji to však nevěří

TikTok.com
Reklama

Adéla Pulcová, která na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou ShopaholicAdel (nyní také Fashion Adel) se rozhodla ukončit svoji práci na sociálních sítích. V současné době komunikuje se svojí účetní ohledně zrušení živnosti, protože ona sama neví, jak se to dělá. Následně si prý zruší všechny účty a chce žít normální život. Možná prý nastoupí na léčení do psychiatrické léčebny kvůli stresu, který ji každý den internet způsoboval. Sledující jí její příběh nevěří, doufají však, že je to pravda. 

Jedna z nejbizarnějších osob českého internetu – ShopaholicAdel (nově FashionAdel) nebyla poslední dobu téměř vůbec vidět. Ačkoliv má i v současné době několik set “fanoušků”, kteří jí posílají dárečky na TikToku, rozhodla se svoji influencerskou kariéru ukončit. Momentálně však tápe v tom, jak má správně ukončit živnost, protože ona sama to neví. Své další kroky prý momentálně konzultuje se svojí účetní.

@official_fashionadellKončí éra shopaholic Adele / Fashion Adele, já končím už brzo sledujte internet na sociálních sítích, a půjdu normálně do práce a budu žít normální život a budu mít soukromí, děkuju Vám za všechno …

♬ původní zvuk – FashionAdell

Já tady oficiálně oznamuji, že budu končit na sociálních sítích. Kariéra ShopaholicAdel končí! Prostě jednou to přijít muselo, jednou ten konec musel přijít. Není to pro mne jednoduché, takhle se s vámi rozloučit na video. Rozhodla jsem se proto mít jednou normální vztah, chci mít kamarády a nechci, aby to těm lidem zasahovalo do soukromí,” prohlásila Adéla na svém TikTok účtu. “Už jsem nad tím v hlavě přemýšlela asi půl roku a není to jednoduché. Přeci jen jsem na internetu asi tři roky. Někteří z toho budou mít radost, někteří z toho budou smutní, ale takový je prostě život,” dodala.

Přemýšlela jsem i o tom, že se půjdu léčit do psychiatrické léčebny kvůli tomu stresu, který díky slávě denodenně zažívám,” sdělila ke konci. Dle jejích slov se však všeho stresu zaručeně zbaví, až ze sítí odejde. “Dávám ji měsíc a je zpět. Vůbec ti nevěřím ani slovo, apríl už byl! Nedělej tohle divadlo, víš moc dobře, že se vrátíš. Doufám ale že nekecáš, jestli je to pravda, jdu slavit!” píší sledující pod její příspěvky na sociálních sítích. Adéla si údajně plánuje smazat naprosto všechny účty napříč všemi platformami a se sociálními sítěmi nechce mít už nic společného. Fanoušci ji však tento příběh moc nevěří, ačkoliv si přejí aby to byla pravda.

Reklama