in

Sítěmi koluje video masturbujícího kurýra dovážkové služby. Co na to Foodora?

instagram.com
Reklama

Už pár dní na sítích koluje video, které zachytilo kurýra dovážkové služby jak si na zadním sedadle přímo ve firemním voze Foodora dělá dobře. K incidentu se již vyjádřila i sama Foodora, které zřejmě nezbylo nic jiného.

Na záběru vidíme zaměstnance Foodory jak sedí na zadním sedadle a dělá všem známý pohyb, který naznačuje, že se uspokojuje. Kurýr zřejmě neodolal svým touhám a přímo v pracovní době a pracovním autě se rozhodl pro akci. Myslel si, že ho nikdo nevidí, opak byl pravdou a video jeho kratochvíle obletělo internet.

Video lidi samozřejmě pobouřilo, jelikož v autě byly na záběru vidět i pootevřené okénka a stálo na celkem rušné ulici. Nebylo to poprvé co kurýr společnosti Foodora zachytila kamera v ne příliš vhodné situaci. Loni například byl jiný kurýr zachycen jak močí na veřejnosti vedle auta. Schovaný byl jen dveřmi auta a lidi pobouřila představa, že si neumyje ruce a pak jim doručuje jídlo.

Záběr letošního videa ukazuje jak kurýr sedí na zadním sedadle a kouká do mobilu přičemž se viditelně uspokojuje. I zde se nabízí nejen otázka toho, zda si pak umyl ruce než chytl do ruky další objednávku.

Pod videem i přesto převažují komentáře, které si z kurýra dělají srandu. „Řekl bych, že měl v práci docela honičku,“ píše jeden z uživatelů. „Už čekám hodinu na jídlo, ale nepospíchejte, Foodora, to už stejně nedohoníte,“ přidává se další z nich.

Reakce společnosti Foodora: „Dobrý den, chceme se omluvit za veškeré nepříjemnosti, které mohly být způsobeny tímto nepřijatelným jednáním. Okamžitě jsme podnikli veškeré potřebné právní kroky, abychom zajistili ochranu našich práv a zájmů našich zákazníků,“ stojí v komentáři pod videem. Tento incident zkrátka nemohli jen tak ignorovat.

Čerpali jsme z refresher.cz

Reklama