in

Video: Muž měl v restauraci rande s nafukovací pannou. Servírka za jeho natočení dostala výpověď.

twitter.com
Reklama

Muž z amerického města Charlotte v Severní Karolíně se s kamarády vsadil a prohrál. Musel jít do luxusní restaurace na rande s nafukovací pannou. Nevšední dvojici natočila servírka a za zveřejnění videa dostala výpověď. Stálo ji to za to?

Henry Herrera přišel do luxusní restaurace na střeše obchodu RH. Když vstoupil, ihned získal pozornost všech hostů, protože mu doprovod dělala nafukovací panna. Všichni se zřejmě dovtípili, že se jedná o recesi. Servírka Tara Bjork si podivína musela natočit a video pak zveřejnila. Následkem toho ji z restaurace vyhodili.

„Usazení panny bylo hotové peklo, protože byla nafouknutá, neforemná a neseděla. Nemohla jsem se na to dívat, musela jsem odejít,“ uvedla v souvislosti s videem, které později zveřejnila na sociálních sítích. Dvojice si společně dala i něco k pití a přiťukli si a dali si jídlo. Svému doprovodu však muž taktně objednal pouze salát.

@dailymail Wasn’t expecting that!! 😳 #fyp #work #workvibes #restauranttok #restaurant #server #serverlife #servertok ♬ original sound – Daily Mail

„Obsluhovala jsem v tu chvíli ještě další tři stoly a u dvou se bavili jen o nich. A u stolů mojí kolegyně ji zase průběžně informovali, co se to tam s tou s pannou děje,“ popsala dále situaci Tara. Když ale video zveřejnila, muselo ji být jasné co se stane, jelikož věděla, že v práci nesmí nic fotit ani natáčet.

„Ale je to úplně v pořádku. Věděla jsem, že se stane jedna ze dvou věcí: buď to video nikdo neuvidí a já budu v pohodě, nebo to praskne a bude to pro mě mít následky,“ nepropadla Tara panice, jelikož už našla novou práci.

Sám Henry Herrera pak vysvětlil, že jeho luxusní společnice byla trestem za to, že skončil poslední ve fotbalové fantasy lize. „Vtipné je, že to byl původně můj nápad,“ vysvětlil s tím, že je navíc i komisařem ligy, takže jeho nepovedená sezona mu nakonec přinesla rovnou dvojitou ostudu.

Čerpali jsme z novinky.cz

Reklama