in

Adéla se vrátila po několika dnech na sociální sítě! Fanoušci ale moc nadšení nejsou

TikTok.com
Reklama

Po nedávné snaze o ukončení živnosti a slibu odejít ze sociálních sítí se Adéla, která vystupuje na sociálních sítích pod přezdívkou Fashion Adel (dříve Shopaholic Adel), nečekaně vrátila na TikTok. Její odhodlání o návrat však nebylo opětováno nadšením a tak si musela pod svými videi vypnout komentáře. 

Sledující a fanoušci ShopaholicAdel už věřili, že po nedávném “ukončení živnosti”, které Adéla na své sociální sítě dávala, o ní neuslyší. Opak je však pravdou a v současné době Adéla oznámila, že je zpět. Založila si dokonce nové profily na TikToku a Instagramu, aby mohla začít zcela od začátku a za pouhý jeden den získala na TIkToku přes 30 tisíc sledujících. Fanoušci z tohoto kroku nejsou vůbec nadšení.

Tak jsem se vrátila, ale zatím jenom na TikTok, ale všechno postupně zase založím. Mám nový instagramový profil, všichni ho prosím sledujte, děkuji. Mám vás ráda, děkuji, že jste mi věrní, pokud jde o sociální sítě, jsem ráda, že mě pořád sledujete a velice si toho vážím. To pro vás dělám ty sociální sítě, ne pro sebe,” tvrdí Adéla ve svém prvním videu na novém TikTok účtu.

@fashionadell_officialDěkuji za 30 000 sledujících je to neuvěřitelné, mám vás všechny moc ráda, a hate mám u prdele , na ti k toku už nebude tolik jako dříve protože budu jezdit do normální práce …

♬ původní zvuk – FashionAdell_Official

Do normální práce normálně půjdu. Chci chodit do normální práce, nebaví mě jenom sedět doma jo. Chtěla jsem vám poděkovat za těch 30 tisíc sledujících a jsem ráda, že tu jsou pořád lidi, které moje tvorba baví. Budu dělat TikTok, až si najdu normální práci, jenom pro zábavu ve svém volném čase. Nevím ale, jestli nebudu dělat i o víkendech. Počítejte s tím, že nebudu na TikToku tak aktivní jako dřív, protože budu chodit do normální práce. Hnusný a odporný komentáře co mi píšete pod videa, rozhodla jsem se ve svých 31 letech, že tyhle komenty nebudu řešit, nebudu se rozčilovat. Pejsek je v pořádku, takže nevidím jediný důvod proč píšete to, co píšete,” tvrdí Adéla ve svém nejnovějším videu.

Adéla zároveň v jednom ze svých příspěvků prozradila, kde by v současné době měla bydlet. Jedná se o obec Mikulášovice v Ústeckém kraji, kde je ubytovaná u svých známých. “Adélo, jsi fakt nemocná! Děláš to pro nás jo? To určitě, proč zase ku*va lžeš? Děláš to pro sebe, protože jsi zjistila, že musíš vstávat do práce a není to p*del. Měla by ses jít léčit. Jsi fakt zoufalec v zoufalé situaci,” píší ji sledující. Adéla tak návrat na sociální sítě nebude mít očividně vůbec jednoduchý.

Reklama