in

Změnil se Datel po narození jeho syna Kyliána? Jeho spolupráce stále vyvolávají kontroverzi

Instagram.com
Reklama

Sledující si všimli, že kontroverzní influencer Marek Valášek, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Datel, se po narození svého syna Kyliána opravdu změnil. Ačkoliv na něho spousta lidí změnila názor, stále vyvolává kontroverze, především kvůli spolupracím, které přidává na své sociální sítě ohledně hazardu.

Jeden z kontroverznějších YouTuberů – Marek “Datel” Valášek, prošel po narození svého dítěte Kyliána výraznou proměnou. Tento posun k lepšímu vnímají i jeho sledující včetně těch, kteří ho doposud neměli rádi. Nyní se Marek podělil s fanoušky o to, jaké to vlastně je, být otcem. Ačkoliv byl dříve známý pro své velmi kontroverzní chování, které mu přinášelo spoustu kritiky, po narození dítěte se zaměřil více na rodinný život. “Nejde ani tak o to, že by se něco zásadně změnilo, spíše jsem si uvědomil některé věci. Jendou z nich je, že láska k dítěti je úplně jiná než láska k partnerce,” sdělil svým sledujícím na Instagramu.

S každým dnem, jak Kylián roste, ho miluji čím dál tím víc. Vím, zní to zvláštně, ale je to tak. Zároveň si uvědomuji také nutnost být opatrný, abych tu pro svého syna mohl být vždycky,” dodal Marek. Ačkoliv mají v plánu se svou přítelkyní více dětí, prozatím si užívají první měsíce svého syna.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Marek Valášek (@datel_marek)

Marku, nevěřila jsem, že to někdy řeknu, ale jsi opravdu dobrý otec. Ačkoliv ses v minulosti choval tak, jak ses choval, vyrostl z tebe zdatný muž, který se jisto jistě dokáže postarat o svoji rodinu. Zároveň si myslím, že v budoucnu se vám narodí i zdravá holčička, kterou si tak přejete,” píší sledující pod jeho příspěvky na sociálních sítích. Po tomto srdceryvném proslovu, který Marek na sociální sítě vložil, začal propagovat hazard, což spousta lidí rázem odsoudila. I když Marek tvrdí, že se tomuto hazardu a odvětví vyhýbá, jeho příběhy na Instagramu mluví jinak.

Reklama