in

Lela Vémola v sedmnácti letech: krásná a půvabná. Co myslíte?

facebook.com instagram.com
Reklama

Lela Vémola oslavila v červnu letošního roku své pětatřicáté narozeniny. Manželka Karlose Vémoly je dnes známá mimo jiné svými plastikami. Jak ale vypadala před nimi? Díky její kamarádce Petře Batthyányové jsme mohli retro fotku mladé Lely vidět ve stories. A byla skutečně pěkná. Neskutečné, že?

Osmnáct let stará fotografie se objevila na Instagramu Petry Batthyánové, kamarádky Lely. Kdybyste nevěděli o koho jde, nepoznali byste, že se jedná o dnes velmi známou influencerku a bývalou playmate. Plastiky udělaly své.

Napříč tomu, že byla ve svých sedmnácti letech Lela skutečně přirozeně krásná, se dala na dráhu plastických operací. Jak sama opakovaně zmínila, dnes by do všech úprav již nešla. Avšak jak víme, některé zákroky jsou nevratné.

Jelikož však Lela jako mladá trpěla pocitem, že má malá prsa a tím i nízké sebevědomí, nechala si poprsí zvětšit. Několikrát. Pokračovala i s dalšími vylepšeními. Jednu dobu byli příznivci Lely nadšení, jelikož si nechala zmenšit své obří rty a byla to velká změna – slušelo jí to mnohem víc. Pak se však opět rozhodla pro zvětšení.

Lela je na snímku v leopardích šatech k nerozeznání od dnešní podoby a rozhodně to není jen věkem. Dnes má Lela za sebou plastiku nosu, zvětšení rtů, zvětšení pozadí a samozřejmě několikanásobné zvětšení prsou. Všechno je ale jen o tom, že někomu se to zkrátka líbí a někomu vůbec.

Čerpali jsme z zivotvcesku.cz

Reklama