in

Mawar bude mít odvetný boxerský zápas se Škopem! Tentokrát pod organizací RedFace

instagram.com
Reklama

Jednomu z nejprofesionálnější MMA zápasníků u nás, Tadeáši “Mawar” Růžičkovi, zřejmě jeho poslední prohra v boxu proti Josefu Škopovi ležela pořádně v žaludku. V současné době je téměř jistá odveta, která se tentokrát odehraje pod organizací RedFace již 3. srpna. Fanoušci v tomto odvetném zápase věří spíše Mawarovi, ačkoliv první zápas prohrál. 

Ačkoliv je Tadeáš “Mawar” Růžička jedním z nejlepších zápasníků u nás, nedávno ho vyškolil amatérský bojovník Josef “Tyson” Škop, při jejich boxerském zápasu. Utkali se proti sobě pod organizací Valhalla Fighting v ostré přestřelce v boxu s malými rukavicemi. Této prohry se ihned chytila organizace RedFace, která těmto dvěma bojovníkům domluvila odvetu. Nadcházející galavečer by se měl uskutečnit už 3. srpna v Ústí nad Labem, přičemž by se diváci pravděpodobně měli těšit také na jejich odvetný zápas.

Dobíjel mě na zemi. Až ho dobiji, mý kluci nalítávají proti všem, co se postaví. Takže buď ready. Teď už zažiješ ulici, i celý tvůj tým,” napsal Mawar na své sociální sítě. Jejich odvetný zápas se opět uskuteční v boxu v režimu 4 kola na 3 minuty. Ačkoliv Mawar první zápas prohrál, mnozí jeho prohru připisují malým boxerským rukavicím a malému boxerskému ringu ohraničenému pneumatikami. Spoustu sledujících v jejich nadcházející odvetě sází spíše na Mawara, jelikož se půjde v boxerských rukavicích a boxerském ringu, na což je Mawar zvyklý.

Škoda, že to není K1 nebo Thajský box, ale aspoň že to je v normální kleci nebo ringu, ne mezi pneumatikami a je to ve velkých rukavicích, Mawar má dobrý dvoják, takže to bude jistě zajímavý zápas,” komentuje sledující pod Instagramovým příspěvkem. “Mawar do toho! Doufám, že tam bude normální rozhodčí. Ne to, co tam bylo minule. Protože minule to měla být diskvalifikace, co si budeme,” dodává další. Údajně měl být Tyson diskvalifikován kvůli úderům, které do Mawara sázel, když byl na zemi. Takové údery jsou v boxu samozřejmě zakázané.

Reklama