in

Tento pár točí erotická videa ve Furry kostýmech! Proč kvůli tomu přišli o všechny přátele?

instagram.com
Reklama

V současné době je svět tak vyvinutý, že normální věci se zdají být pro některé lidi příliš nudné. Stejný metr se dá využít i v erotickém průmyslu, přičemž tento pár natáčí videa ve Furry kostýmech na jejich účet na platformě OnlyFans. Kvůli těmto videím dokonce přišli o všechny své přátele – to jim však nevadí. Prý se nikdy necítili šťastněji.

Zvířata s lidskými vlastnostmi – že vám to nic neříká? Takto se charakterizují lidé ve Furry komunitě, kteří se převlíkají za zvířata na které si zároveň i hrají. Existuje také obsah pro dospělé, který je v tomto smyslu konstruován, lidé si však myslí, že není vhodné tuto “dětskou” zábavu spojovat s tématem erotiky. Internetem v současné době koluje pár, který si ve stylu “Furrýků” užívá na svém profile na platformě OnlyFans. Komunita tento pár velmi kritizuje a jejich chování odsuzuje.

Zpočátku tvořila uživatelka “Jadethefur” na platformu videa sama, přičemž byly taktéž ve stylu erotiky ale nikoho tím nepohoršovaly. Později se k ní přidal také její přítel, se kterým začali produkovat plně erotické hrátky na což začala poukazovat veřejnost. “Přátelé už nemám vlastně žádné poté, co byl odhalen náš kontent na OnlyFans. Myslí si, že jsem nedospěl,” tvrdí partner s přezdívkou Dimetrius.

Nevadí mi, že jsem přišel o všechny přátelé, nedělá mě to o nic méně šťastným. Každému, kdo nás soudí bych řekl: podívej se nejdřív na sebe, protože koukáš na dva lidi, kteří jsou šťastní,” dodal v rozhovoru Dimetrius. Je tedy očividné, že ztráta přátelství ho žádným způsobem neovlivnila, protože je šťastný s tím, co dělá. “Na veřejnosti na nás pokřikují nepěkné věci,” sdělila svým sledujícím Jade. “Ne, opravdu mě nepřitahují zvířata. Zpočátku jsem se opravdu cítil divně, ale pak jsem si uvědomil, že je tam moje milovaná Jade. Je to něco jako dívat se na psa, ale je to jako její psí verze, pořád tam je Jade,” objasňuje Dimetrius jeho chutě.

Reklama