in

Shopaholic Adel se pyšní novým přítelem! Prý je přesvědčená, že je to ten pravý

instagram.com
Reklama

Shopaholic Adel má v současné době nového přítele, se kterým se chlubí na sociálních sítích. S údajným Martinem Sladkým se prý seznámila na vesnici a je si jistá, že je to láska na celý život. Pro místní média také sdělila, že s ním chce mít děti. Lidé se jí za její výroky opět směji. TikTok bere jak brigádu, přičemž chce jít do práce mezi lidi. Zatím však hledá marně.

Nedávno jsme psali o Shopaholic Adel a jejím údajném konci na sociálních sítích. Vzhledem k tomu, že Adélu všichni moc dobře znají, téměř nikdo ji její přehnanou reakci nevěřil. Pár dní na to se na sociální sítě samozřejmě vrátila a dokonce má i nového přítele. V současné době prý bere sociální sítě především jako brigádu a už si hledá normální práci, do které bude chodit, aby potkávala nové lidi.

Mám teď nový, hezčí a levnější byt a snad už brzy půjdu do práce mezi lidi. TikTok budu dělat ve volném čase jako brigádu,” zmínila Adéla v rozhovoru pro místní média. Prvotně tvrdila, že nechce jít do práce mezi lidi a hledala si tak práci, kterou může vykonávat z domova. V rozhovoru však tvrdí opak a ráda by se její novou prací podívala mezi lidi. Jejího nového přítele si zvládla najít v jejím nynějším bydlení – v Mikulášovicích Ústeckém kraji. “Mám ten nejlepší vztah, jaký jsem za celý svůj život měla. Je to nejlepší chlap na světě. A kluci mohou zkoušet na ulici nebo ve zprávách cokoli, ale já se tady toho chlapa, kterého jsem potkala na vesnici, nikdy nevzdám. On je pro mě poslední šance na vztah. Vesnice, děkuji ti za to, že jsem ho poznala a že ho mám,” sdělila Adéla svým sledujícím. Naprosto stejně však mluvila i o jejích bývalých.

Jelikož se Adéla vrátila na sociální sítě, lidé si jejího nového přítele téměř ihned dohledali. Měl by jim být Martin Sladký. Ačkoliv si Adéla jako vždy myslí, že skončila s tím pravým, lidé na sociálních sítích se jí vysmívají. “Navždy? Jako zase na tři týdny? Počítá někdo, kolikátá je to láska navždy? To by chtělo sázky, kdy bude ke vztahu přivolána policie. Vidím to tak na dva měsíc maximálně. Furt a neustále dokola. Je jako zaseknutá deska. Padesátkrát a stále poprvé,” reagují na její momentální stav sledující. “Jsem si svým partnerem natolik jistá, že s ním chci i děti,” sdělila pro místní média.

Reklama