in

Jon Mariánek se vrací zpět do Česka! Plánuje setkání s fanoušky a kritizuje reakční kanály

Instagram.com
Reklama

YouTuber Jon Mariánek, který se stal nejlépe placeným českým tvůrcem s ročním příjmem 33 milionů korun, oznámil svůj plánovaný návrat do Česka. Ve videu na svém YouTube kanálu nejen potvrdil návštěvu rodné země, ale také se znovu opřel do youtuberů, kteří se mu v minulosti vysmívali. Navzdory kritice, která ho často obklopuje, si Mariánek získal téměř milion odběratelů, kteří se těší na jeho první živé setkání.

YouTuber Jon Mariánek oznámil, že se chystá vrátit zpět do Česka, což dlouho sliboval jako velkolepá návrat. Na svém YouTube kanálu zveřejnil video, ve kterém nejen informuje o plánované návštěvě rodné země, ale zároveň si znovu rýpl do YouTuberů, kteří se mu kdysi vysmívali. Ve videu ukázal výstřižky reakcí od lidí jako Vlada Videos, Stay12 nebo Rady, kteří ho v začátcích jeho kariéry ponižovali a nevěřili jeho přátelství s Jakem Paulem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený jonmarianek (@jonmarianek)

Mariánek, nyní nejlépe placený česky youtuber s ročním příjmem 33 milionů korun, má na YouTube v současné době přes 950 tisíc sledujících, kteří ho často chválí za jeho motivační obsah. Chystá se uspořádat setkání s fanoušky, což bude poprvé, kdy ho jeho fanoušci uvidí naživo. Původně plánoval návrat do Česka až po dosažení milionu odběratelů, ale nyní to vypadá, že se tam podívá mnohem dříve, což vyvolává mezi fanoušky velké nadšení.

Přestože má mnoho obdivovatelů, Mariánek čelí také obrovské kritice. Někteří ho obviňují z podvodných praktik, například z propagace pochybných NFT obrázků. Kritici varují, že Mariánkova motivace může vést děti k materialismu a nereálným očekáváním. Věrní fanoušci ho však brání a tvrdí, že každý občas udělá chybu. Přesný termín jeho návratu zatím není znám, ale už teď je jasné, že setkání s ním vzbudí velký zájem.

Reklama