in

Odhaleno! “Chci mezi smetánku” píše René, který využívá FashionAdel, aby se stal známým. Je tato cesta vhodná volba?

Instagram.com
Reklama

Bizarním světem poslední dny cloumá opětovný návrat Adély Pulcové alias ShopaholicAdel nebo FashionAdel. Momentálně se Adéla nastěhovala ke svému údajně novému příteli Renému, který se k ní snažil dostat přes sociální sítě několik měsíců. Co ale nyní na Reného prasklo a je jeho vztah s Adélou opravdu upřímný?

René se na sociálních sítích snaží tvářit, že s Adélou mají vážný vztah. Dokonce si ji k sobě i nastěhoval. Momentálně se ale na skupinách na sociálních sítích šíří screeny konverzace právě s Reném. Konverzace jsou staršího data a je z nich jasné, že René si vztah s Adélou dlouho plánoval.

“Chci dál než být s Adélou, chci se dostat tam kam chci a ona může být přestupní stanice. Klidně s ní pár měsíců budu, ale chci kontakty a dotáhnout to dál. Vždycky musíš investovat abys mohl získat….” Píše René ve zprávách na messengeru.

facebook.com

“Nechci být pár denní celebrita… A že Pražák a Kulas jsou hloupý a nevyužili toho na max, tak já takový nejsem a nebudu…” Popisuje René svůj pohled a svůj plán, jak se skrze Adélu dostat mezi “celebrity”. Někteří sledující jejich vztahu věří, jiní zase ne. Někteří v komentářích tvrdí, že i z Adély strany je vztah pouze účelový. Adéla se totiž vůbec nechová tak, jako v předchozích vztazích. Žádná zamilovaná videa, žádné dojemné vzkazy… Co si o tomto vztahu myslíte Vy? 

Reklama