in

Příběh Evy (34): Našla jsem v manželově kufru vložky. Co se za nimi skrývalo, by mě ani ve snu nenapadlo!

pixabay.com
Reklama

Eva (34) má za sebou skutečně ohromující příběh. Náhodou našla v manželových věcech pro muže velmi netypickou věc – dvě menstruační vložky. Ava byla kvůli tomuto zjištění v šoku a konfrontovala svého manžela, ale nikdy si nedokázala ani představit skutečnou pravdu, která se za tímto zdánlivě nevinným hygienickým produktem skrývá.

Vybalování

Rozhodla jsem se manželovi po jeho služební cestě vybalit kufr. Udělala jsem to z lásky a abych mu ulehčila. Nikdy bych nečekala, že mě to přivede k největšímu odhalení mého života.

Se svým manželem jsem šťastně vdaná už více než deset let. Nikdy jsem neměla důvod mu nevěřit. Náš vztah byl vždy křišťálově čistý, budovali jsme ho na vzájemném respektu a důvěře. Milovala jsem toho muže z celého srdce, a i teď ho miluji. Ale to, co se nedávno stalo, mě přimělo ho vyhodit z domu a nechat ho zapomenout cestu zpět.

Můj manžel hodně pracuje. Je to skutečný workoholik, který doslova žije ve své kanceláři a domů se vrací jen na večeři a na noc. Vždy mi kvůli tomu tolik chyběl, ale přizpůsobila jsem se jeho kariérismu a ambicím. V poslední době měl spoustu služebních cest kvůli novému obrovskému obchodnímu projektu.

Před dvěma týdny se z jedné takové pracovní cesty vrátil. Vstoupil do domu, políbil mě a položil kufr ke vchodu. Ten den měl mít volno a chystal se vybalit, když dostal naléhavý hovor z kanceláře. Řekl mi, že je tu naléhavá záležitost, ale že se brzy vrátí, a spěchal do kanceláře. Rozhodla jsem se vybalit kufr místo něj. A Bože,.. kdybych věděla, co tam najdu, nepouštěla bych se do toho.

pixabay.com

Překvapení

Mezi špinavými košilemi mého manžela byly schované dvě nepoužité menstruační vložky. Našla jsem je náhodou, když jsem třídila jeho oblečení, než jsem ho dala do prádla. Říct, že jsem byla šokovaná, je slabé slovo. Okamžitě jsem měla pocit, že to nebyla náhoda, ale nemohla jsem najít žádné rozumné vysvětlení.

Když se můj manžel vrátil domů, asi za dvě hodiny, okamžitě se mě zeptal, kde má kufr. Řekla jsem mu, že jsem ho vybalila a jeho špinavé prádlo se už pere. Předstíral, že je klidný, jako by nebylo co skrývat. Pak jsem ho konfrontovala ohledně menstruačních vložek. Na chvíli zbledl, ale pak se vzpamatoval a řekl, že je měl pro svou kolegyni, která měla menstruaci na služební cestě, a chtěl být oporou a progresivní v přístupu k menstruaci.

Nevím proč, ale nevěřila jsem tomu ani slovo. Stále jsem měla pocit, že je něco extrémně špatně, ale nenašlo se žádné vhodné vysvětlení, a tak jsem se rozhodla toto téma na chvíli opustit.

Plán?

Po této politováníhodné nehodě uplynul týden, když jsem dostala další šokující odhalení. Tentokrát si manžel zapomněl telefon doma, protože ráno spěchal do kanceláře. Zaspal a neslyšel budík, takže opravdu spěchal a nechal telefon jen tak na stole v našem obýváku. Procházela jsem kolem stolu a dívala se na jeho telefon. Přišla textová zpráva od nějaké ‘Anny Work’, která říkala: ‘Vyšel náš plán s instalatérem do odpadu?’

Tato zpráva mi přišla divná, jako, jaký plán, jaký instalatér, o čem to bylo? Když můj manžel přišel domů vyzvednout telefon, nic jsem neřekla, rozhodla jsem se počkat, až se večer vrátí z práce, a vážně si s ním promluvit.

Když se manžel vrátil domů, trvala jsem na tom, že chci vysvětlení. Ale nic neřekl. Pak jsem mu vzala telefon z rukou, otevřela zprávy s ‘Anna Work’ a začala je všechny číst nahlas.

pixabay.com

Tak tak takhle to je!

Při čtení zpráv jsem postupně zjišťovala, že můj manžel a jeho kolegyně mají poměr. Když jsem četla a získávala potvrzení, že je nevěrný, cítila jsem úlevu, protože ano, podezírala jsem ho z podvádění, a teď se všechno vyjasňovalo.

Ale to nejhorší odhalení mělo teprve přijít. Tyto menstruační vložky, které jsem našla v jeho kufru, patřily jeho kolegyni. Dala mu je, protože byly součástí jejich plánu. Potřebovali místo pro svá romantická setkání a já byla neustále doma,.. rozhodli se mě na den nebo dva zbavit.

Dala mu tyto vložky a řekla mu, že je musí spláchnout do našeho záchodu. Pak by se to ucpalo a můj manžel by mě vinil, že jsem spláchla vložky do záchodu, a pak by mě požádal, abych na pár dní odjela a bydlela u rodičů, dokud nám nezařídí, aby nám záchod spravil instalatér.

Plán byl do jisté míry geniální. Hráli by na můj pocit viny a očekávali, že se budu stydět za to, co jsem udělala a pak se mě na den nebo dokonce dva zbaví!

Teď jsem místo toho vykopla manžela z domu. Bombarduje mě hovory a žádá, abych ho neopouštěla. Ale cítím se tak znechucená touto špinavou intrikou, že ho miluji i nenávidím zároveň.

Inspirovali jsme se příběhem čtenářky

Reklama