in

Čeká těhotná Naomi Adachi holku nebo kluka? A proč se na sítích odmlčela?

instagram.com
Reklama

Moderátorka a influencerka Naomi Adachi se ukázala v první řadě českého a slovenského Love Islandu. Na svou velkou lásku si musela ještě dva roky počkat a zřejmě se jí to vyplatilo. V březnu letošního roku oznámila těhotenství s profesionálním skateboardistou Maxem Habancem.

Pár společně oznámil těhotenství videem na instagramu. „Máme radost, že budeme brzo tři!“ Uběhlo pár měsíců a Naomi už spolu s partnerem vybírá výbavičku pro miminko. Z této události vydala i vlog na svém youtube kanále. Vybavit ložnici pro miminko vyrazili do známého obchodního domu.

Poslední příspěvky Naomi na sítích jsou zhruba dva týdny staré a někteří sledující se už ptali, zda je všechno v pořádku. Zřejmě si však Naomi jen dává pauzu v těchto tropických dnech. Nebo si chce jen chvíli vydechnout. Jinak však sdílí s lidmi skoro všechno, takže se není čemu divit, že je pak náhlá odmlka zaujme.

„Pohlaví už víme, ale zatím si to necháme pro sebe,“ řekl Max nedávno v rozhovoru. „Zorientovat se ve všech těch věcech je těžké, protože jich je hrozně moc, toho, co člověk potřebuje a nepotřebuje. Na výběr je toho hrozně moc,“ dodala Naomi. Lidé však pod jejím blogem moc chválí minimalismus.

A kdy se má miminko narodit? „Teď jsme to řešili v autě, kolik nám toho ještě zbývá. Jsem ve 26. týdnu, takže skoro třetí trimestr,“ svěřila se Naomi na slavnostní premiéře poslední řady seriálu Iveta. To bylo před dvěma měsíci, takže podle jasných propočtů se miminko narodí ještě v létě.

Naomi byla jednou z nejpopulárnějších účastnic Love Island 2021. Dívky si ji oblíbily pro nekonfliktní, přátelskou a veselou povahou, kluky zase velmi zaujala znalostí počítačových her. V reality show si tenkrát našla velmi dobrého kamaráda Sama.

Čerpali jsme z super.cz

Reklama