in

Václav Sivák se zastal agresivního Mawara! Teď schytává kritiku od fanoušků

Instagram.com
Reklama

Incident na koupališti s nadějným bojovníkem Mawarem má pro něj vážné následky. Poté, co měl napadnout neznámého muže, čelí možnosti vězení. Zároveň se také zrušily všechny jeho budoucí zápasy a vyloučili ho z jeho domovského gymu. Překvapivě se ho zastal jeho budoucí soupeř Václav Sivák, což vyvolalo silnou vlnu kritiky. Fanoušci nyní spekulují o možné náhradě za Mawara v nadcházejícím zápase.

Před několika týdny jsme se poprvé dozvěděli o incidentu nadějného bojovníka Mawara, při kterém měl spolu s dalšíma dvěma kamarády napadnout neznámého muže na koupališti. Vzhledem k tomu, že byl v podmínce, má dost pravděpodobně našlápnuto do vězení a veškeré jeho budoucí zápasy byly zrušeny. Vyhozen byl také z jeho rodného Spejbl gymu, ve kterém trénoval už od mladých let.

Mawar měl být také účastník jednoho z největších zápasů u nás proti Václavu Sivákovi. I přes Mawarovo velmi nevhodné chování se ho jeho budoucí soupeř zastal, za což v současné době schytává neuvěřitelnou kritiku. Ihned po incidentu sdílel Sivák fotografii na svém Instagramu s popisem, který byl ve prospěch právě Mawara. “Byl jsem tvůj fanoušek, ale zklamal jsi mě. Už proto, že se zastáváš Tadeáše, který mlátí lidi na ulici a jede ještě do ženské. Tak hodně štěstí, teď ses ponořil. Od tebe jsem teda zastávání se takové zrůdy nečekal, ale očividně patří všichni do jednoho pytle. Mawar patří za mříže, všichni to víme, ale Vašek ho teď bude bránit, to nechápu,” kritizují Siváka pod jeho Instagramovými příspěvky sledující.

Ježíš je láska, z kritiky si nic nedělám,” odpověděl s klidnou duší Sivák. Ačkoliv se Mawar v jejich zápase proti Sivákovi neobjeví, v současné době by už měla být náhrada, kterou však zatím organizátoři neprozradili. “Prosím, ať dají Sivákovi Brichtu z KSW!!” doufají fanoušci v obsazení Lea Brichty jako náhradníka v jejich nadcházejícím boji. Milion korun by jako výplata oběma zápasníkům nakonec měla zůstat.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený VACLAV SIVAK (@badsivak777)

Reklama