in

Barbora Votíková se vrací do Slavie! Zkušená brankářka posílí tým po angažmá v Tottenhamu

Instagram.com
Reklama

Reprezentační brankářka Barbora Votíková se po dvou letech v zahraničí vrací zpět do pražské Slavie. Sedmadvacetiletá fotbalistka, která zažila úspěchy ve francouzském PSG a naposledy působila v anglickém Tottenhamu, podepsala s červenobílými tříletou smlouvu. V Edenu bude chtít zúročit své zahraniční zkušenosti a přispět k zisku ligového titulu i poháru.

Ženský tým pražské Slavie odhalil před pár dny obrovskou novinu. “Do Slavie se vrací Barbora Votíková! Sedmadvacetiletá reprezentační brankářka přestupuje z anglického Tottenhamu zpátky domů. V sešívaném působila sedm let a oslavila čtyři mistrovské tituly. V Edenu podepsala smlouvu na tři roky,” napsal jejich oficiální profil na Instagramu. Její fotbalová kariéra je opravdu pestrá, během ní se totiž představila například také v dresu francouzské PSG.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený SK Slavia Praha Ženy (@slaviazeny)

Chci přinést zkušenosti, které jsem nabrala venku, sem do týmu, protože si myslím, že mám co předávat. Získala jsem tam dost a chci přispět k tomu, abychom se dostali do Ligy mistryň, abychom vyhráli pohár i ligu,” říká po návratu Barbora. “Děkuji za všechno, Tottenhame! Nikdy na vás nezapomenu. Díky také mému speciálnímu týmu a mým spoluhráčům! Díky a miluji vás,” dodala při odchodu z Tottenhamu.

Reklama