in

Keanu Reeves se omylem oženil? Manželství trvá už 30 let!

youtube.com
Reklama

Hollywoodské příběhy jsou často plné nečekaných zvratů, ale málokterý je tak podivuhodný jako ten o „náhodném manželství“ Keanu Reevese a Winony Ryder. Věděli jste, že tato slavná dvojice může být technicky už více než 30 let ženatá? Zní to neuvěřitelně, ale je to skutečnost, kterou Keanu sám nedávno potvrdil.

Jak se to stalo? Vraťme se zpět do roku 1992, kdy oba herci natáčeli kultovní horor Dracula od režiséra Francise Forda Coppoly. Keanu, známý z filmů jako Matrix nebo John Wick, a Winona Ryder, hvězda filmů jako Střihoruký Edward, zde hráli manželský pár Jonathana a Minu Harkerovy. Během natáčení svatební scény ale došlo k něčemu, co ani jeden z nich nečekal.

Podle Winony Ryder se Coppola rozhodl použít pro obřad skutečného rumunského kněze. To, co mělo být pouze filmovou scénou, se tak neplánovaně proměnilo ve skutečný svatební obřad. „Ve skutečnosti jsme se vzali v Draculovi. Přísahám, že si myslím, že jsme manželé ve skutečném životě,“ prozradila Ryder v rozhovoru pro Entertainment Weekly. Keanu Reeves se k tomu vyjádřil s humorem: „Winona říká, že jsme, Coppola říká, že jsme, takže myslím, že jsme se vzali před Božíma očima.“

Navzdory tomuto neobvyklému „manželství“ se Keanu a Winona nikdy nestali romantickým párem. Oba vedli vlastní milostné životy. Winona byla v 90. letech ve vztahu s Johnnym Deppem a od roku 2011 je v partnerství s módním návrhářem Scottem Mackinlayem Hahnem. Keanu měl v minulosti vztah s herečkou Jennifer Syme, která bohužel zemřela v roce 2001, a v současné době je jeho přítelkyní vizuální umělkyně Alexandra Grantová.

Přestože nejsou legálně svázáni, jejich „manželství“ zůstává zajímavou a zábavnou filmovou kuriozitou. Není jasné, zda někdy oficiálně „rozvázali svazek“, ale jedno je jisté – pokud je jejich manželství opravdu platné, mají hodně dárků k výročí, které musí dohnat!

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com

Reklama