in

Na jaké zajímavé filmy se můžeme těšit v roce 2025? Kino bude plné populárních pecek!

Csfd.cz
Reklama

Rok 2025 přinese do českých kin bohatou nabídku českých i zahraničních filmů napříč různými žánry. Na své si přijdou fanoušci akčních filmů, komedií i animovaných snímků. Vedle očekávaných hollywoodských trháků se do kin dostanou i nové české filmy, včetně několika významných premiér od renomovaných tvůrců.

Z české produkce se můžeme těšit na filmy jako Nikdo mě nemá rád od režisérů Petra Kazdy a Tomáše Weinreba, který bude uveden v lednu. Dalším zajímavým titulem je pohádka Zlatovláska od Jana Těšitela, která také vstoupí do kin začátkem roku. Mezi dalšími filmy nechybí ani pokračování populární komedie Vyšehrad ², která slibuje návrat známých postav v nových humorných situacích. Z pozdějších premiér stojí za zmínku horor Můry či drama Les, jež rozšíří paletu domácí filmové tvorby.

Zahraniční tvorba nabídne například sci-fi Mickey 17, nový příběh s medvídkem v animovaném filmu Paddington v Peru, nebo další pokračování Marvelovské série, tentokrát s Captain America: Nový svět. Milovníky akčních filmů jistě potěší osmý díl série Mission: Impossible, který je naplánován na květen. Na jaře dorazí do kin také další komiksové adaptace, včetně nového Supermana a týmu Thunderbolts, což potěší příznivce žánru. Za zmínku samozřejmě stojí také jeden z nejočekávanějších filmů roku 2025 – Minecraft Film.

V roce 2025 nebude chybět ani bohatá nabídka animovaných filmů, včetně amerického titulu Elio od studia Pixar, které přichází s příběhem chlapce zapleteného do meziplanetárního dobrodružství. Pro rodiny s dětmi budou připraveny i české animované filmy jako Diplodokus, které nabídnou humor i poučení v rámci zábavného dobrodružství. Samozřejmě se budeme moci těšit také na spoustu dalších parádních titulů.

Reklama