in

Jakub Enžl požádal přítelkyni o ruku u islandského vodopádu! Sklidil vlnu gratulací

Instagram.com
Reklama

Influencer Jakub Enžl se rozhodl učinit významný krok ve svém osobním životě – požádal svou přítelkyni o ruku. Tento romantický okamžik se odehrál na Islandu před nádherným vodopádem a Jakub se o radostnou zprávu podělil na sociálních sítích. Jeho fanoušci i přátelé z branže okamžitě reagovali nadšenými gratulacemi.

Jakub Enžl, známý influencer a populární osobnost na sociálních médiích, se rozhodl učinit velký krok ve svém osobním životě. V nedávném příspěvku na Instagramu sdílel, že požádal svou přítelkyni o ruku. Tato událost vzbudila vlnu emocí nejen mezi jeho fanoušky, ale také v širší veřejnosti. Jakub, který je známý svým charismatem a pozitivním přístupem k životu, chtěl tento okamžik oslavit a podělit se o něj s těmi, kteří ho sledují. Příspěvek doplnil videem, ve kterém celý tento akt probíhá.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený JAKUB ENŽL (@jakubenzl)

Samotná žádost o ruku byla očividně plánována s pečlivostí a osobním dotekem. Jakub zvolil romantické místo přímo před vodopádem na Islandu. Při tomto výjimečném okamžiku položil své zařízení na ukládání záznamu poblíž tak, aby to vypadalo, že se budou pouze fotit. Jakubova přítelkyně byla nadšená a její reakce byla pro Jakuba tím nejcennějším potvrzením, že se rozhodl správně. Všichni, kdo je znají, sdíleli radost a gratulace, což jen podtrhlo kouzlo celého okamžiku.

Obrovská gratulace, Jakube!” píše jeho kamarád z branže, Imanuel. “Předávám tě do dobrých rukou!” píše další z kamarádu, Lišák. “Gratulace! Zlepšili jste mi den, od včera doufám, že ti řekne ano. Takže vítězství! PS: Jedinej týpek na světě, co když klečí, tak je skoro stejně vysokej jak partnerka,” dodává i jeho trenér a velmi dobrý kamarád Willi Cao.

Reklama