in

Shopaholic Adel se pochlubila novým přítelem! Dopadne jejich vztah stejně, jako všechny?

Facebook.com
Reklama

Oblíbená tvůrkyně z online prostředí vzbudila rozruch, když svým sledujícím představila nového partnera. Ačkoliv původně chtěla svůj vztah udržet v soukromí, nyní sdílí nejen fotky, ale i vřelé vyznání lásky. I přes kritiku influencerka pevně stojí za svým rozhodnutím a vyjadřuje podporu svému partnerovi i vztahu.

Kontroverzní influencerka Shopaholic Adel, známá pro své časté výstupy na sociálních sítích, se opět dostává do centra pozornosti. Tentokrát kvůli novému příteli, kterého představila svým sledujícím. Muž jménem Robin, který údajně používá invalidní vozík, se stal terčem diskuzí a spekulací. Adéla na svých profilech zveřejnila fotky, kde je vidět po jeho boku, a sdílí nadšení z nové lásky, přestože původně chtěla svou soukromou záležitost držet v tajnosti. “Miluji své dítě pejsek Rico a svého přítele Robina,” píše nově v popisu svého účtu na Facebooku.

Fanoušci reagovali na její nový vztah různě. Někteří jí přejí štěstí, ale objevují se i kritické hlasy, které upozorňují na historii jejich partnerů. “Krásná fotka moja,” okomentoval změnu profilového obrázku její nový přítel Robin Fiľo. “Děkuji zlatko moje,” odpověděla Adéla.

V minulosti již Adel sdílela informace o svých partnerech, což vždy vyvolalo značný rozruch. Její aktuální vztah s Robinem není výjimkou, přičemž někteří sledující vyjadřují obavy o jeho bezpečí a zdraví ve vztahu. Přesto Adel i nadále brání svůj soukromý život a veřejně prohlašuje, že si nepřeje, aby její fanoušci zasahovali do jejich společného života.

Reklama