in

Gesto lásky? Šéf Facebooku nechal svoji ženu navždy zvěčnit.

Instagram.com
Reklama

Mark Zuckerberg, zakladatel Facebooku a známá osobnost technologického světa, opět překvapuje veřejnost – tentokrát svým odvážným uměleckým gestem. Na svém Instagramu odhalil masivní sochu své manželky Priscilly Chan, která je nejen poctou jejich 12letému manželství, ale také důkazem, že láska může mít mnoho forem – v tomto případě 2 metry vysokou sochu!

Zuckerberg, který nedávno oslavil své čtyřicáté narozeniny, sdílel na svém profilu snímek, na kterém jeho manželka Priscilla, oblečená v růžovém hábitu, pózuje vedle impozantní sochy, kterou vytvořil renomovaný umělec Daniel Arsham. Dílo je inspirováno starořímskými sochařskými tradicemi, jež často oslavovaly významné osobnosti lásky a rodiny. Zuckerberg k fotografii přidal vtipný komentář: „Přiveďte zpět římskou tradici tvorby soch vaší manželky.“

Socha, elegantně zasazená do zelené zahrady, zobrazuje Priscillu ve stříbrném plášti, který se dramaticky vine v jemném vánku. Dílo zaujme nejen svými barvami – zářivá zelená a stříbrná dominují kompozici – ale také dynamickou pózou Priscilly, která působí, jako by byla zachycena v pohybu, krokem do neznáma. Socha zaujímá čestné místo pod stromem, kde elegantně doplňuje okolní přírodu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Mark Zuckerberg (@zuck)

V komentářích se Priscilla s humorem zapojila a dodala: „Čím více mě, tím lépe?“ Doprovodila svůj komentář emotikonem srdce, což podtrhuje jejich vzájemnou lásku a hravost.

Socha vyvolala bouřlivé reakce na sociálních sítích. Zatímco mnozí byli nadšení z romantického gesta, jiní se neubránili jisté skepsi. Jeden z komentujících trefně poznamenal: „Manželé se třesou,“ zatímco jiný fanoušek žertoval: „Omlouvám se, Marku, neznal jsem vaši hru.“ A další vyjádřil svůj obdiv slovy: „Vypadá jako bohyně!“

Ovšem ne každý sdílel nadšení pro tento umělecký počin. „Tohle je ta nejmiliardářská věc všech dob,“ zaznělo v jednom z kritických komentářů, zatímco jiný fanoušek prostě prohlásil: „Vypadá to trochu ošklivě, ngl.“ Přesto většina sledujících ocenila Zuckerbergovu snahu o velkolepé romantické gesto. „Omg, tak krásná, šťastná dívka,“ zaznělo od jednoho z fanoušků.

I když socha nemusí být všemi vnímána stejně, Zuckerberg svým činem zcela jistě nastavil novou laťku pro romantická gesta a také ukázal, že jeho láska k Priscille nezná hranic. Tato ohromující pocta jejich manželství je dalším důkazem toho, že i v miliardářském světě mají láska a umění své pevné místo.

Ať už jste fanouškem jeho stylu, nebo nikoli, jedno je jisté: Mark Zuckerberg ví, jak udržet věci zajímavé – a jak ukázat, že láska k manželce může být vyjádřena i v podobě monumentální sochy.

Tématem jsme se inspirovali na brightside.me

Reklama