in

Kim Kardashian ve vězení? Navštívila známé vrahy!

Instagram.com Instagram.com
Reklama

Kim Kardashian, známá nejen jako podnikatelka a televizní osobnost, ale také jako obhájkyně vězeňské reformy, navštívila bratry Lylea a Erika Menendezovy v kalifornském nápravném zařízení Richarda J. Donovana. Tato návštěva, o které jako první informoval web TMZ, je součástí Kiminy dlouhodobé práce na zlepšení podmínek ve věznicích.

Bratři Menendezové, kteří byli v roce 1989 odsouzeni za vraždu svých rodičů, jsou nejnovějšími subjekty v populárním seriálu Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, který vytvořil Ryan Murphy pro Netflix. Tato série pokrývá jejich dramatický příběh, který otřásl veřejností nejen díky hrůzným činům, ale také kvůli jejich obhajobě, kdy tvrdili, že roky trpěli sexuálním, fyzickým a emocionálním zneužíváním od svých rodičů.

Kim Kardashian, která nedávno spolupracovala s Ryanem Murphym na seriálu American Horror Story: Delicate, v němž si zahrála roli Siobhan, byla během své návštěvy doprovázena hercem Cooperem Kochem, jenž v nové sérii Monsters ztvárňuje Erika Menendeze. Podle zpráv byla její návštěva zaměřena na práci s vězni v rámci její kampaně za vězeňskou reformu, nikoliv na natáčení či propagaci seriálu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian (@kimkardashian)

Během setkání Kim diskutovala s vězni o iniciativě Greenspace, kterou vedou bratři Menendezové. Tato iniciativa má za cíl zkrášlovat vězeňské prostory a pomáhat při rehabilitaci vězňů. Greenspace se zaměřuje na vytvoření příjemnějšího prostředí na vězeňských dvorcích, což má pozitivní dopad na mentální zdraví a chování vězňů.

Kimina aktivní role v oblasti vězeňské reformy sahá několik let zpátky. Její zájem o tuto problematiku vzrostl, když se podílela na kampaních za omilostnění několika nespravedlivě odsouzených vězňů. Její návštěva bratří Menendezů je další krok v její snaze zlepšit podmínky pro vězně a prosazovat změny v trestním systému.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian (@kimkardashian)

Zajímavé je, že Kim Kardashian vyrůstala nedaleko od domu, kde se tragédie odehrála. Během rozhovoru s herečkou Chloë Sevigny pro Variety zmínila, že si pamatuje, jak kolem tohoto domu často jezdila a jak její otec, známý právník Robert Kardashian, o případu mluvil. Právě díky těmto vzpomínkám je pro ni tento případ osobní.

Seriál Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story na Netflixu již získává pozornost diváků, kteří jej oceňují pro vynikající herecké výkony a věrné ztvárnění událostí. Přesto však Erik Menendez nedávno veřejně kritizoval seriál a Ryana Murphyho za nepřesnosti a zkreslené zobrazení jejich života.

Kim Kardashian svou návštěvou ve vězení znovu ukazuje, že její zájem o vězeňskou reformu je opravdový a dlouhodobý. Tento případ však zůstává jedním z nejdiskutovanějších v americké právní historii a nadále přitahuje pozornost veřejnosti, a to nejen díky nové sérii, ale i díky osobnostem, jako je Kim Kardashian, které se o tuto kauzu zajímají.

Tématem jsme se inspirovali na ladbible.com

Reklama