in

Tadeáš Veselý vyzval Sugar Denny na zápas v kleci! Přistoupí na jeho výzvu Clash?

Instagram.com
Reklama

Influencer a bizarní zápasník Tadeáš Veselý se nedávno rozhodl vyzvat známou osobnost a influencerku Sugar Denny na souboj v rámci populární organizace Clash of the Stars. Tato nečekaná výzva vzbudila rozruch mezi fanoušky a sledujícími. Veselý se svým neotřelým přístupem opět ukazuje, že ví, jak udržet zájem o své působení pod Clashem.

Tadeáš Veselý jakožto známý kontroverzní influencer a účastník bojových zápasů organizace Clash of the Stars, veřejně vyzval na zápas kontroverzní Sugar Denny. Tato influencerka, známá svými bizarními videi a podcasty, se tak ocitla v hledáčku jednoho z nejkontroverznějších českých účastníků bojové scény. Veselý, který už má několik zápasů za sebou, se rozhodl utkal právě s Denny. Jeho přáním je zápas v kleci v rámci některé z budoucích akcí Clash of the Stars. Tato výzva, zveřejněná na sociálních sítích, okamžitě vzbudila pozornost fanoušků i médií.

Veselý se v rámci výzvy nebál použít ostrá slova, když narážel na nadváhu Denny a další osobní věci. Tento jeho krok se setkal s rozporuplnými reakcemi – zatímco jeho příznivci výzvu přijali s nadšením, jiní kritizovali jeho způsob, jakým se do své soupeřky obul. Celá situace mezi oběma influencery vzbudila vlnu diskusí na sociálních sítích, kde se sledující rozdělili na dva tábory.

Zápasy v rámci Clash of the Stars jsou známé svými bizarními souboji mezi influencery a celebritami. Veselý má za sebou několik kontroverzních zápasů, z nichž ne vždy odcházel jako vítěz. Jeho přítomnost v této show však přitahuje značnou pozornost. Ačkoliv by byl tento zápas zaručeně jeden z těch nejsledovanějších, organizátoři Clashe dali jasně najevo, že zápas muž proti ženě nikdy neuskuteční. 

Reklama