in

Návrat Conora McGregora do UFC je blízko! Kdy se legendární zápasník chystá znovu do klece?

Instagram.com
Reklama

Conor McGregor, jeden z nejznámějších bojovníků UFC, plánuje svůj návrat do oktagonu v roce 2025. Po dlouhé pauze způsobené zraněním a dalšími komplikacemi by se mohl utkat s Michaelem Chandlerem, přičemž fanoušci netrpělivě očekávají jeho návrat na vrchol.

Conor McGregor, bývalý šampion UFC, plánuje svůj velkolepý návrat do oktagonu v roce 2024. McGregor se naposledy utkal v roce 2021, kdy utrpěl vážné zranění nohy v zápase proti Dustinu Poirierovi. Následné zotavení a další osobní komplikace, včetně odkladu zápasů, oddálily jeho návrat o několik let. Ačkoliv byl původně očekáván, že se vrátí na konci roku 2023, zranění ho přinutilo změnit plány. McGregor nyní tvrdí, že se cítí připraven, a očekává se, že v první polovině roku 2025 by se mohl utkat s Michaelem Chandlerem.

McGregor během své absence zůstával stále v centru pozornosti. Nejenže pravidelně sdílí na sociálních sítích své tréninkové pokroky, ale také nadále dráždí fanoušky i soupeře ohledně svého návratu. O zápas s ním projevil zájem nejen Michael Chandler, ale i další špičkoví bojovníci. McGregor však zdůraznil, že jeho hlavním cílem je vrátit se ve 100% formě, aby fanouškům přinesl zápas, který si zaslouží. Prezident UFC Dana White vyjádřil podporu a očekává, že McGregorův návrat bude jedním z vrcholných momentů příští sezóny UFC.

Nicméně McGregor čelí také výzvám, které by mohly jeho návrat dále zkomplikovat. Kromě nutnosti podstoupit testování na zakázané látky podle pravidel UFC, existují i otázky ohledně jeho kondice a schopnosti znovu soutěžit na nejvyšší úrovni. Jeho fanoušci však věří, že McGregorova touha po vítězství a návratu na vrchol je silnější než kdy dříve. Zápas s Michaelem Chandlerem, který je sám o sobě výjimečným bojovníkem, by mohl být perfektním testem McGregorových schopností po jeho dlouhé pauze.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Reklama