in

5 věcí, které na Valentýna opravdu své milované polovičce nedělejte! Mohli byste velmi litovat!

Reklama

Valentýn je zanedlouho zase tu a s ním také přichází plno okamžiků, překvapení, samozřejmě existují i věci, kterých byste mohli litovat, když je podniknete v tento den. Dejte si na to pozor! P. S. Za tu srandu to ale opravdu stojí! 😀 

1. Nechoďte domů s prázdnou

Co si budeme namlouvat, skoro každá žena čeká, že něco od svého kulíška dostane, kulíšek ale na to někdy hodí bobek a místo dárku si koupí něco sám pro sebe, třeba basu piv. Poté, když přijde domů, si uvědomí, že nic nemá, a tak letí na poslední chvíli na benzínku a tam koupí, co se dá. Umíte si představit, jak to asi skončí….

flight-sky-earth-space
Zdroj: Pexels.com

2. Neberte si s sebou domů kamarády

Znáte to, vaše milovaná polovička na vás čeká a je úplně nažhavená na nezapomenutelný večer s vámi. Horká koupel, svíčky, masáž, je na to natěšená celý rok. Šok by byl, kdybyste si k tomu přizvali pomocníky, ještě k tomu své nejlepší kamarády. Pokud tohle zkusíte, připravte se na to, že 15. února si můžete hledat novou partnerku.

man-couple-people-woman
Zdroj: Pexels.com

3. Nezapomeňte na růže!

Růže k Valentýnu prostě patří, každá žena je miluje a dodávají oběma stranám velmi krásný požitek z dané situace. Neříkám, že máte koupit celé květinářství, ale pár růží se určitě sluší, tím rozhodně nic nezkazíte!

pexels-photo-196664
Zdroj: Pexels.com

4. Nezapomeňte na romantiku!

I když třeba nejste romantik, zkuste se aspoň jednou v roce překonat a udělat si s vaší drahou polovičkou krásný romantický večer. Znáte to, večeře při svíčkách, horká koupel se skleničkou vína a dál to už asi znáte

pexels-photo-196651
Zdroj: Pexels.com

5. Nemusíte čekat na Valentýna!

Tento poslední bod je spíš taková rada. Proč čekat na Valentýna, když můžete svou partnerku/partnera dělat šťastnými každý den, nějaký Valentýn k tomu opravdu nepotřebujeme! Užívejte a dělejte své druhé polovičky šťastné, jak jen to jde!

pexels-photo-236287
Zdroj: Pexels.com

-ls-

Reklama