Je známo, že čím dražší to jídlo bude, tím bude menší. S tím se můžeme potkat především v Michelinských restauracích, kde se především snaží o to, aby jídlo dobře vypadalo a bylo chutné. S čím vším se ale můžete potkat v restauracích, kde prostě odmítají používat talíře? No podívejte se sami.
1. Takto nám ve Španělsku podávali vepřový sendvič.
To je něco pro vegetariány.
Našel jsem tuto subku a připomnělo mi, jak nám u/amaltedmilkshake ve WeWantPlates ve
Španělsku podával vepřový sendvič
2. Mám z této quesadilly skličující pocit.
To mají v kuchyni více dřezů než talířů?
Příspěvky od komunity wewantplates
na Redditu
3. Restaurace s 3 hvězdičkami podává cracker na kameni.
Velmi zajímavé…
Restaurace s 3 hvězdičkami Michelin podává cracker na skále.
od u/penguintransformer ve WeWantPlates
4. Z otvorů kapala omáčka…
To moc nedomysleli.
5. V restauraci oceněné 2 michelinskými hvězdičkami.
To vypadá velmi špinavě.
V restauraci s 2 michelinskými hvězdičkami
od u/jazlyna ve WeWantPlates
6. Těstovinový úlet skončil všude.
Prostě to bylo všude po stole.
7. Podáváno rovnou v pekáči.
Jen je toho jaksi málo…
Chceme… méně talířů? Podáváme v tomto holandském pekáči.
od u/PearElite ve WeWantPlates
8. „Procházka v parku“
Ano, to jsou skuteční červi…
„A Walk In The Park“, ano, to jsou skuteční červi.
od u/oknp_ ve WeWantPlates
9. Šťáva mi kapala na nohy tou pěknou škvírou v prkně.
Šťáva mi kapala na nohy tou pěknou škvírou v desce
od u/Platinumtide ve WeWantPlates
10. Přítel si objednal tiramisu ve Skotsku.
Proč cukrovali víčko?
Přítel si objednal tiramisu ve Skotsku. Proč víko pocukrovat?
od u/NoBid9404 ve WeWantPlates
11. Můj přítel měl chuť na nachos a přišlo v psí misce…
Můj přítel měl chuť na nachos a přišly v psí misce…
od u/slytherin9351 ve WeWantPlates
12. Sushi na skateboardu.
Nevypadá to moc hygienicky.
Sushi místo, kam jsme šli, nás obsluhovalo na skateboardu.
od u/Lahnor ve WeWantPlates
13. Nejste si jisti, zda je to kreativní nebo odpudivé.
Nejste si jisti, zda to sníst nebo spustit!
od u/bysk12 ve WeWantPlates
14. Jako dezert mám písek v botě.
Restaurace už zřejmě moc neví, co originálního vymyslet, aby se to lidem líbilo. Co říkáte na servírování v botě nebo ve dřezu? Nic proti tomu nápadu, ale nám se to nějak nezamlouvá. To je tak těžké udělat dobré jídlo a podat ho klasicky na talíř?
Tématem jsem se inspirovali na brightside.me