Konkurence v restauračním průmyslu je doslova brutální. Je proto přirozené, že podniky chtějí lidem nabídnout něco, co nemá jen tak někdo v nabídce. Tím nemyslíme jen jiné recepty a pokrmy, ale i servírování. Člověk by jsi řekl, co může být jiného na servírování? My vám to dnes ukážeme!
1. Toto jídlo mi bylo podáváno v 5 hvězdičkovém hotelu.
2. Ano, moje jídlo bylo na talíři, který byl podáván obráceně.
3. Stejné dlaždice byly i v jejich koupelně…
4. Náš předkrm byl podáván v botě.
5. Co se stalo se zbytkem?
6. Nevím, co jíst a co nejíst.
7. Není to zrovna nejlepší způsob, jak servírovat salát Caesar…
8. Obdrželi jsem 3 chipsy na kusu dřeva.
9. Můj předkrm byl podáván na kozím rohu a slámě …
10. Zmrzlina v polovině kokosového ořechu.
11. Můj předkrm byl podáván v toustovači.
12. Proč tohle dělali?
13. Některé z nejlepších hamburgerů, které jsem kdy jedl, byly podávány na kosti.
14. Dezert podávaný na zednické lžíci.
15. Toto jídlo je příliš tenké, aby se do něj pohodlně vešla lžíce.
16. Některé kameny jsou skutečné a některé zase k jídlu,… Zahrajeme si hru!
17. Sýr podávaný v pastičce na myši…
18. Dva chipsy v kameni,.. asi se má jednat o umění.
19. Promiňte, ale co to je?
20. Všichni ostatní dostali talíř… ale já ne.
Nevíme jak vy, ale my můžeme po dnešku říci, že jsme viděli snad už úplně všechno, co se ve světě kulinářství dá. Jídlo na kamenech bychom ještě rozdýchali, ale servírování v botě nebo v pastičce na myši? To už je moc.
Čerpali jsme z brightside.me