Je známo, že čím dražší jídlo je, tím bude menší. S tím se můžeme potkat především v Michelinských restauracích, kde se především snaží o to, aby jídlo dobře vypadalo a bylo chutné, než aby se soustředili na kvantitu. S čím vším se ale můžete potkat v kvalitní restauraci? No podívejte se sami.
1. Jak se vám líbí tyto jehněčí kotlety na mini sušáku na prádlo?
2. Byl bych naštvaný, kdyby mi tohle někdo přinesl v restauraci.
3. Dali můj sladký ledový čaj do igelitového sáčku a pak ho pověsili!
4. Nápad dobrý, ale mělo to zůstat jen jako nápad.
5. A tohle se jí jak?
6. Alespoň to chutnalo dobře.
7. Tyto nudle byly předem stočeny na hůlky a jiný příbor jsem k tomu nedostal.
8. Jak to mám jíst?
9. Ano, tohle je zmrzlina v kaktusu.
10. Proboha proč?
11. Všude to tak akorát jen teče…
12. Můj přítel dostal tuhle grilovanou sýrovou obludnost.
13. Děláš si ze mě srandu?
14. Náš koktejl byl podáván takto…
15. Zajímalo by mě, kolik času trvalo vytvoření této expozice.
16. Nápoj vzhůru nohama?.. tady je fakt někdo génius.
Restaurace už zřejmě moc neví, co originálního vymyslet, aby se to lidem líbilo. Co říkáte na servírování v igelitovém sáčku nebo v platu od vajec? Nic proti tomu nápadu, ale nám se to nějak nezamlouvá. To je tak těžké udělat dobré jídlo a podat ho klasicky na talíř?
Čerpali jsme z brightside.me