Je známo, že čím dražší to jídlo bude, tím bude menší. S tím se můžeme potkat především v Michelinských restauracích, kde se především snaží o to, aby jídlo dobře vypadalo a bylo chutné. S čím vším se ale můžete potkat v restauracích, kde prostě odmítají používat talíře? No podívejte se sami.
1. Náš předkrm v botě.
2. Tento Caesar salát….
3. Co se stalo se zbytkem?
4. Restaurace v 5hvězdičkovém hotelu, první chod podávaný ze sopečného kamene.
5. Nevím, co jíst a co ne.
6. Dostal jsem 3 chipsy na špalku.
7. Moje hlavní jídlo bylo podáváno v toustovači.
8. Stejné dlaždice byly v koupelně.
9. Můj předkrm podávaný na kozím rohu a slámě…
10. Proč by tohle někdo dělal,…
11. Dezert podávaný na zednické lžíci?
12. Naše chipsy byly podávány v kameni.
13. Hamburgery podávané na kosti.
14. Sýr podávaný v pasti na myši..
Restaurace už zřejmě moc neví, co originálního vymyslet, aby se to lidem líbilo. Co říkáte na servírování v botě nebo na kusu kosti? Nic proti tomu nápadu, ale nám se to nějak nezamlouvá. To je tak těžké udělat dobré jídlo a podat ho klasicky na talíř?
Čerpali jsme z adme.media