Kůra ovoce je vynikajícím zdrojem zdravých živin a vitamínů. Například broskev ztratí téměř 50% antioxidantů, pokud ji oloupete. Existují však lidé, kteří tuto skutečnost neznají nebo ignorují a před jídlem ovoce důkladně očistí. Prý se tato vlastnost, že nesníte špatně oloupané plody, označuje za úchylku. Tak schválně, kdo z vás by si zasloužil být v naší galerii taky?
1. Tak a teď je je připravená k jídlu.
2. Skoro už i cítím jeho chuť.
3. Bylo by hezké přijímat takové “květiny” každý den.
4. Zajímalo by mě, kdo má tolik času?
5. Ani kapka šťávy nazmar.
6. A i přes oloupání zůstaly téměř červené.
7. Pitahaya červená, více známá jako dračí ovoce.
8. Naprosto dokonale oloupané pomelo.
9. Rambutan – divoký vzhled skrývá něžnou duši.
10. Vypadá jako česnek, ale chuť je sama o sobě dokonalost.
11. Teď už je jasné, proč se jmenuje „tropická hvězda“.
12. Teď už ne tak chlupaté kiwi.
13. Perfektně oloupané avokádo.
14. Máme pouze jednu otázku: proč?
15. Oloupané liči jen z první slupky.
16. Jednoduše úžasné broskve.
17. Každý z nás by chtěl dosáhnout této úrovně excelence.
18. Velmi neobvyklý česnek.
Tak co? Trpíte i vy tímto “stravovacím návykem” nebo je vám to jedno? Musíme uznat, že i když my loupání ovoce nijak extra neprožíváme, tyto fotky nám v jistém smysl připadají jako velmi relaxační.
Čerpali jsme z adme.ru