Už jste někdy ochutnali ředkvičky s máslem a chlebem nebo brambůrky s nutellou? Ukazuje se, že v různých zemích existují zvláštní způsoby, jak jíst nebo vařit známé potraviny. Nicméně tyto nestandardní kombinace se často stávají skutečným nálezem pro labužníky a ty, kteří se nebojí experimentů. A co z toho byste si dali vy?
1. Zavařené broskve s pomazánkou z česneku, tuňáka a slaniny.

2. Ředkvičky s máslem a chlebem.

3. Cibulové brambůrky s nutellou.

4. Chleba s máslem, aromatickým sýrem a tohle všechno zalité kondenzovaným mlékem.

5. Smažené maso s javorovým sirupem.

6. Hroznové listy plněné rýží a malými kousky masa a přelité jogurtem a rajčatovou omáčkou.

7. Knedlíčky plněné směsí amaretti sušenek, muškátového oříšku, žloutků, sýra grana padano a také citronové kůry, máty, rozinek a hořčice.

8. Meloun se hodí ke všemu! – melou s chlebem, toast se sýrem a melounem atd.

9. Hranolky se zmrzlinou.
10. Okurky s medem.

Tak takové kombinace bychom opravdu nečekali. Vůbec si některé chutě nedokážeme ani představit. A co vy? Co z toho byste s nadšením ochutnali? My se musíme přiznat, že na nic z toho nemáme koule.
Čerpali jsme z adme.ru