Je známo, že čím dražší to jídlo bude, tím bude menší. S tím se můžeme potkat především v Michelinských restauracích, kde se především snaží o to, aby jídlo dobře vypadalo a bylo chutné. S čím vším se ale můžete potkat v kvalitní restauraci? No podívejte se sami.
1. Piknik na zahradě.
2. Velmi podivné.
3. Takto mi donesli polévku.
4. Cola v mini kyblíčku.
5. Smažená rýže … na lopatě.
6. Caesarův salát trochu jinak.
7. Ani nevíte, jak těžké bylo z této nádoby to tiramisu vyjíst.
8. Obrácený deštník jako mísa.
9. A tak nám to donesli na kusu dřeva.
10. Přineseno na kamenech.
11. Snídaně v kartonu na vejce.
12. Hamburger na židli.
13. Cibulové kroužky na trychtýři?!
14. Vlastně ani nevím, co to má být…
15. Truhla plná … překvapení?
16. Humří rolka, servírovaná na pomačkané plechovce.
17. Pizza podávaná na kachličce.
Restaurace už zřejmě moc neví, co originálního vymyslet, aby se to lidem líbilo. Co říkáte na servírování na lopatě nebo na kameny? Nic proti tomu nápadu, ale nám se to nějak nezamlouvá. To je tak těžké udělat dobré jídlo a podat ho klasicky na talíř?
Čerpali jsme z brightside.me