in

Ochutnali byste? Top 10 nebezpečných exotických jídel!

instagram.com instagram.com
Reklama

Kdo by neměl rád cestování? I když je to třeba jen na týden nebo víkend, můžete poznat nová města a úžasnou krajinu, zažít úplně jiný životní styl a vyzkoušet neobvyklou kuchyni. To druhé však není vždy spojeno s příjemnými vzpomínkami. Koneckonců, jíst některé exotické potraviny může být velmi nebezpečné. Dnes vám proto řekneme o 10 potravinách, které jsou za určitých podmínek jedovaté a velmi nebezpečné.

1. Ryba Fugu – Japonsko

Instagram will load in the frontend.

2. Scorpionfish – Tichomoří

Instagram will load in the frontend.

3. Karambola – Asie, Severní a Jižní Amerika

Instagram will load in the frontend.

4. Escamoles – Mexiko

Instagram will load in the frontend.

5. Maniok – Afrika, Karibik, Asie a Jižní Amerika

Instagram will load in the frontend.
Reklama

6. „Shnilý sýr“ Casu Marzu – Itálie

Instagram will load in the frontend.

7. Ackee – Jamajka

Instagram will load in the frontend.

8. Stoleté vejce – Čína

Instagram will load in the frontend.

9. Stonefish – Indonésie a Tichomoří

Instagram will load in the frontend.

10. Rambutan – Jihovýchodní Asie

Instagram will load in the frontend.

Tak co dámy a pánové? Ochutnali byste některou z těchto z těchto nebezpečných až jedovatých pochoutek? My tedy rozhodně ne! A proč? Protože když si chcete právě dát k jídlu například rybu Fugu, musíte podepisovat papír o tom, že si ji dáváte dobrovolně a jste si vědomi rizika smrti. Nářez, že?

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama