Jsi správný gurmán? Jistě to nebude nic těžkého. Alespoň pro ty, kteří rádi jedí, vaří, listují kuchařkami a sledují kuchařské pořady v televizi. Udělej si náš test kuchaře a zjisti, jak na tom jsi. Tak s chutí do toho!
-
Question of
Při přípravě španělského ptáčka nepoužijeme:
-
česnek
-
hovězí maso
-
slaninu
-
okurku
-
-
Question of
Kterou bylinku používáme v kuchyni pod názvem oregano?
-
dobromysl
-
tymián
-
pelyněk
-
mateřídouška
-
-
Question of
Jaké jídlo ti přinesou, když si objednáš kaplickou cmundu?
-
bramborák se zelím a uzeným masem
-
bramborovou polévku s koprem
-
plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí
-
bramborák bez přílohy
-
-
Question of
Jaká je základní surovina pro přípravu škubánků?
-
brambory
-
kyselé mléko
-
petržel
-
vajíčka
-
-
Question of
Jaký pokrm je na obrázku?
-
katův šleh
-
lečo
-
moravský divoký šíp
-
lasagne
-
-
Question ofReklama
Jaké koření roste na vavřínu?
-
bobkový list
-
skořice
-
majoránka
-
kmín
-
-
Question of
Který pokrm nepochází z české kuchyně?
-
pečené vepřové koleno
-
tlačenka
-
žemlovka
-
bramborová polévka
-
-
Question of
Jaké je jiné slovo pro rebarboru?
-
reveň
-
plevel
-
višeň
-
břeň
-
-
Question of
Jihočeskou nivu, olomoucké tvarůžky nebo třeboňského kapra spojuje:
-
chráněné zeměpisné označení
-
zaručení tradiční speciality
-
chráněné označení původu
-
nice je nespojuje
-
-
Question of
Jak se nazývá hluboká pánev pro přípravu asijských pokrmů?
-
wok
-
pok
-
mok
-
bog
-