in

Teď už budeme vědět! 15 běžných jídel, které jíme špatně.

Zdroj : brightside.me
Reklama

Pokud jsou vaše oblíbené pokrmy až moc složité k tomu, abyste je snědli, ale zároveň zůstali čistí, tak věřte, že problém není ve vašem jídle, ale ve vás. 😀 Hned se neurážejte! Spousta lidí dělá plno věci zbytečně složitě a přitom to lze i snáz. Dnes vám proto ukážeme 15 jídel, která jsme doteď jedli špatně.

1. TACO – nejezte rozsypané taco a drobky rukama. Zabalte si to do listu salátu a pak to dojezte.

Zdroj : brightside.me

2. BURGER – větší půlka housky dole absorbuje více šťávy než ta menší a burger tak bude chutnat lépe.

Zdroj : brightside.me

3. PALAČINKY – udělejte do hromádky palačinek uprostřed díru a do ní nalijte sirup. Tak bude každá z nich chutnější.

Zdroj : brightside.me

4. LEDOVÁ KÁVA – místo kostek ledu používejte kostky zmrzlé kávy. Bude chutnat intenzivněji.

Zdroj : brightside.me

5. KEČUP – kelímky na kečup z rychlého občerstvení se mají takto rozbalovat, kvůli co největšímu rozprostření omáčky.

Zdroj : brightside.me

Reklama

6. COOKIES – přihrádky na sušenky nejsou jen tak. Údajně mají sloužit i jako nádobka na mléko.

Zdroj : brightside.me

7. POPCORN – na co si špinit misku? Pytlík na popcorn byl schválně navržen na tvaru kvádru, aby se dal položit kamkoli.

Zdroj : brightside.me

8. PISTÁCIE – rozlouskávejte pistácie právě skořápkou od pistácie.

Zdroj : brightside.me

9. MELOUN – nikdo nemá rád, když je upatlaný od melounové šťávy. Po páskách se jí lépe.

Zdroj : brightside.me

10. DŽUS – poutka na krabici od džusu mají sloužit jako madla.

Zdroj : brightside.me

11. PLECHOVKY – víčko je navrženo tak, aby sloužilo jako držák na brčko.

Zdroj : brightside.me

12. SENDVIČ – slaninu pěkně propleťte, ať ji máte v každém soustu.

Zdroj : brightside.me

13. ANANAS – žádné složité krájení, jen si odlamujte kousky.

Zdroj : brightside.me

14. TOUST – na potření toustu používejte lžičku. Nepoškrábe vám křupavou krustu toustu a jde to snáz.

Zdroj : brightside.me

15. ZMRZLINA – doporučuje se do spodní části kornoutu vkládat marshmallow bonbón. Ten všechno absorbuje.

Zdroj : brightside.me

Reklama