in

To snad ne! Top 10 potravin, které jsme celý život krájeli špatně.

adme.ru
Reklama

Je možné, že rychlé krájení jídla není tou nejužitečnější dovedností. Tato dovednost dokáže jen trochu ulehčit život a tak možná ohromit naše přátele. Nicméně,… Zapomeňte na všechno, co vás kdy naučili. Představujeme vám 10 životních vychytávek pro rychlé krájení vašich oblíbených jídel. A takhle je to prý správně!

1. Cherry rajčata

Umístěte rajčata mezi dva ploché talíře a rozpulte ostrým nožem. Lze to také použít na hrozny.

adme.ru

2. Kiwi

Kiwi není potřeba loupat, ale můžete jej jíst lžící přímo ze slupky.

adme.ru

3. Mandarinka – Pomeranč

Ten, kdo to vynalezl, je zatracený génius!

adme.ru

4. Granátové jablko

Odřízněte horní a dolní část jablka. Poté proveďte řezy po stranách a granátové jablko rozlomte.

adme.ru

5. Avokádo

Avokádo, stejně jako kiwi, lze jíst lžící.

adme.ru
Reklama

6. Meloun

Aby bylo snazší sníst meloun bez mokrých tváří, odřízněte z plátku melounu jeho rohy.

adme.ru

7. Dort

Místo toho, abyste z dortu odřízli krajní kousek, vykrojte střední kus a vždy zbylé dvě části přitiskněte k sobě. Díky tomu nebude dort osychat.

adme.ru

8. Limetka

Tímto způsobem extrahuje maximální množství šťávy z limetky.

adme.ru

9. Cibule

Nebrečte. Takto uspějete.

adme.ru

10. Mango

Loupání manga. Úroveň: Bůh.

adme.ru

Tak to vidíte,… celý život jsme si mysleli, že to děláme správně a ono ne. Ano, takové základy, jako krájení brambor nebo mrkve jsou sice stále stejné, ale například jsem nevěděli, že i cibule má svůj postup pro co nejlepší výsledek, natož, jak se krájí granátové jablko. Celkem by nás zajímalo i krájení i loupání pomela, ale o tom snad příště.

Čerpali jsme z adme.ru

Reklama