Je známo, že čím dražší to jídlo bude, tím bude menší. S tím se můžeme potkat především v Michelinských restauracích, kde se především snaží o to, aby jídlo dobře vypadalo a bylo chutné. S čím vším se ale můžete potkat v restauracích, kde prostě odmítají používat talíře? No podívejte se sami.
1. V keramické botě.
2. To je ale překombinované…
3. Na pomačkané plechovce.
4. Ano,… na kusu špalku.
5. V obřím pařátu.
6. V kusu ledu.
7. V lastuře.
8. Ve velmi starém oprýskaném tácu.
9. V kuchyňském dřezu?
10. Hranolky z konzervě od krabího masa.
11. Přímo na pánvičce.
12. Vidíte správně…. jen na papíře.
13. Vypusťte Krakena!
14. Není to ten starý držák na časopisy?
15. Pověšené jako prádlo.
16. Servírování na dlani.
17. Alespoň, že to bylo dobré, když už to bylo na kusu dřeva.
Restaurace už zřejmě moc neví, co originálního vymyslet, aby se to lidem líbilo. Co říkáte na servírování ve dřezu nebo na kusu špalku? Nic proti tomu nápadu, ale nám se to nějak nezamlouvá. To je tak těžké udělat dobré jídlo a podat ho klasicky na talíř?
Čerpali jsme z boredpanda.com