Konkurence v restauračním průmyslu je doslova brutální. Je proto přirozené, že podniky chtějí lidem nabídnout něco, co nemá jen tak někdo v nabídce. Tím nemyslíme jen jiné recepty a pokrmy, ale i servírování. Člověk by jsi řekl, co může být jiného na servírování? My vám to dnes ukážeme!
1. Jídlo v přepočtu na naše za 1600 Kč.
2. Tohle je prosím večeře.
3. Dámy rádi přijímají kytice,… ale ne ty salátové.
4. Co si myslíte o minimalismu?
5. Doufáme, že jej předtím alespoň umyli.
6. Prezentace by byla skvělá, kdyby byl použit talíř a ne lopata.
7. Sýr v pastičce na myši. Jak poetické.
8. Špenátová krémová polévka podávána ve zkumavkách.
9. Dostal jsem plechovku místo sklenice.
10. Tuňákový salát nám donesli na jednorožci.
11. Zdá se, že někdo příliš doslova vzal myšlenku, že vaření je umění.
12. Tak tady jsou všechna ta ukradené kola.
13. Zmrzlina podávaná na dlaždici v květináči.
14. Humří salát.
15. Šéfkuchař byl jasně inspirován přírodní krajinou.
Nevíme jak vy, ale my můžeme po dnešku říci, že jsme viděli snad už úplně všechno, co se ve světě kulinářství dá. Jídlo ve zkumavkách bychom ještě rozdýchali, ale servírování na skateboardu nebo v pastičce na myši? To už je moc.
Čerpali jsme z adme.ru